ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χίλιεμαρκ: "Μου χρωστάει πολλά ο Παναθηναϊκός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σουηδίας υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός του οφείλει αρκετά χρήματα και τόνισε πως οι εκπρόσωποι του είναι αυτοί που χειρίζονται το τι θα γίνει.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αγωνίστηκε για έξι μήνες ως δανεικός από τη Τζένοα στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία τον Γενάρη επέστρεψε και πάλι στον σύλλογο της Ιταλίας.

Σύμφωνα όμως με όσα υποστήριξε ο Σουηδός μέσος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ακόμα έχει να παίρνει αρκετά χρήματα από τον Παναθηναϊκό ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και να κάνει προσφυγή εις βάρος του τριφυλλιού.

Όπως τόνισε όμως αυτό είναι κάτι που χειρίζεται ο εκπρόσωπος του με τον Χίλιεμαρκ να μην ασχολείται καθόλου με αυτά και να είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στην Τζένοα.

Αρχικά ο Σουηδός μέσος είπε:

"Τις περισσότερες φορές ήταν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Το θέμα των πληρωμών ήταν που σε έκανε να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Στο τέλος, όλοι ελπίζουμε πως αυτή η κατάσταση θα λυθεί. Δεν είναι τόσα πολλά για να σε κάνουν να ανησυχείς, όμως, η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν".

Για το αν έχει δει το χρώμα του χρήματος υποστήριξε:
"Όχι, όχι όλα. Χρειάζονται ακόμααρκετά. Τώρα, όμως, είμαι πίσω στην Ιταλία, παίζω και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Έχω ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά τα κομμάτια και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα είναι εξαιρετικά".

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται και αυτός τη προσφυγή όπως ο συμπατριώτης του Χουλτ τόνισε:
"Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι, τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Εγώ συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο".

Και συνέχισε για τα χρήματα που του οφείλονται:
"Σίγουρα ο καθένας θα το σκεφτεί αυτό. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, διάφορα πράγματα και υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσαν να επηρεάσουν. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έπαιξα, με αποτέλεσμα να έχω ρυθμό επιστρέφοντας στην Τζένοα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ