ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χίλιεμαρκ: "Έγινε τρελό παιχνίδι, ήταν δύσκολο με 9 παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χίλιεμαρκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, που έκανε το 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΑΕΛ, χαρακτήρισε τρελό το ματς στη Λεωφόρο και παραδέχτηκε ότι με εννέα παίκτες ήταν δύσκολο για την ομάδα του, άσχετα πως κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την ΑΕΛ, ενώ έπαιζε με εννέα παίκτες. Ο Σουηδός μέσος, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ανέφερε στη Nova μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή:

"Ήταν τρελό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε να έχουμε υπομονή. Στο δεύτερο επίσης κάναμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς προέκυψαν δύο κόκκινες και προέκυψε ένας... τρελός αγώνας. Χάρη στη μαχητικότητά μας και με τον κόσμο, σημειώσαμε το νικητήριο γκολ.

Ήμασταν νευρικοί. Με δύο παίκτες λιγότερους κάναμε αλλαγές και φυσικά έγινε διαφορετικό το ματς. Ο προπονητής έκανε αλλαγές. Μιλήσαμε την ώρα του αγώνα και είπαμε να πάμε για το τρίποντο.

Με την είσοδο 2ου επιθετικού από την αντίπαλη ομάδα, έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άμυνα και επίθεση. Αυτό πήρε λίγο χρόνο. Η άμυνα είχε να αντιμετωπίσει περισσότερη δουλειά".

Κατέληξε αναφερόμενος στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και στο πώς αισθάνεται όσο είναι εδώ: "Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και νιώθω φανταστικά. Μου εξήγησαν εδώ το πλάνο, μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είχα αυτοπεποίθηση και προσαρμόστηκα γρήγορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ