ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χίλιεμαρκ: "Έφυγα λόγω της κατάστασης στον Παναθηναϊκό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ως πετυχημένο χαρακτήρισε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ με τον Σουηδό μέσο να τονίζει ότι έφυγε λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στο τριφύλλι.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ άφησε τον Παναθηναϊκό μετά από έξι μήνες που αγωνίστηκε ως δανεικός για να επιστρέψει στην Τζένοα και ο Σουηδός τα πηγαίνει περίφημα υπό τις οδηγίες του Μπαλαρντίνι.

Ο Σουηδός μέσος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το τριφύλλι λέγοντας πως έφυγε λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε με τα οικονομικά ενώ χαρακτήρισε πετυχημένο το πέρασμα του από τους πράσινους.

Γιατί πίσω στην Τζένοα;
"'Ανηκα στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα που ήμουν δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ήμασταν σε συζητήσεις με την ομάδα για να αποχωρήσω από τις αρχές Δεκέμβρη με την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα. Και όταν ο Μπαλαρντίνι γύρισε στην ομάδα φάνηκε σαν μια πολύ καλή εναλλακτική".

Αν εξαιρέσουμε τα οικονομικά και εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, πήγαν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα για σένα;
"Ναι έτσι νομίζω. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που δεν ξεκίνησα περνούσα ως αλλαγή συνήθως στο ημίχρονο. Έπαιξα περίπου σε 16 παιχνίδια (σ.σ. έπαιξε σε 19 ματς) από τα οποία στα 12 ήμουν βασικός και σκόραρα έξι-επτά γκολ (σ.σ. έχει βάλει τρία γκολ, δυο στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο). Ήταν μια πετυχημένη μισή σεζόν που μπόρεσα να διατηρήσω την καλή μου φόρμα".

Ο Χίλιεμαρκ στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον μεγάλο του στόχο που είναι η επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας και η παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Όπως σημείωσε άλλωστε έπαιξε στα προκριματικά, ήταν μέλος της ομάδας και θέλει να επανέλθει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ