ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Εσιέν

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν της 6.00μ.μ. η εγχείριση του Μάικλ Εσιέν, όλα πήγαν καλά, με τον Γκανέζο να επιστρέφει την Πέμπτη στην Ελλάδα και να μπαίνει αμέσως στην διαδικασία επανόδου του στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείριση στον Μάικλ Εσιέν από τον γιατρό Joachim Conze παρουσία και του γιατρού του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Όλα πήγαν καλά με τον Γκανέζο να υποβάλλεται σε επεμβατική θεραπεία στους κοιλιακούς με την επέμβαση να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 6.00μ.μ. και πλέον την Πέμπτη ο Εσιέν θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος μέσος δεν θα χάσει χρόνο και αμέσως θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να μπορέσει σε δυο εβδομάδες να μπει στις προπονήσεις και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του να επιστρέψει και στα ματς των πράσινων.

Ο Εσιέν μετά την επέμβαση ήταν πάρα πολύ καλά, συνήλθε από τη νάρκωση χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ στο Μόναχο βρίσκεται και ένας εκ των εκπροσώπων του άσου του Παναθηναϊκού με τον οποίο ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε τις περισσότερες ώρες στο δωμάτιο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ