ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρουργείται στις 20 Μαρτίου ο Άλτμαν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν αποφάσισε να χειρουργηθεί από τον γιατρό που τον εξέτασε στην πατρίδα του και θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα επέστρεψε την Κυριακή (11/3) ο Όμρι Άλτμαν, μετά την παραμονή του στο Τελ Αβίβ και την εξέταση από γιατρό της επιλογής του, για τη ρήξη χιαστών που έχει υποστεί στο δεξί πόδι.

Ο Ισραηλινός επιθετικός ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα αποθεραπείας, όμως το σημαντικό είναι να προγραμματίσει τη χειρουργική επέμβαση που θα αποκαταστήσει τον τραυματισμό του.

Ο Άλτμαν θα χειρουργηθεί στις 20 Μαρτίου στην πατρίδα του, από τον γιατρό που τον εξέτασε και την Τετάρτη (14/3), ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειεε.

Η επάνοδος του 23χρονου στράικερ στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται τον Αύγουστο, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της επόμενης σεζόν.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ, ΙΝΣΟΥΑ

Για προληπτικούς λόγους, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (13/3). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αισθάνεται ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά το ιατρικό επιτελείο είναι καθησυχαστικό και έχει ενημερώσει τον Ουζουνίδη ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Εμάνουελ Ινσούα έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης, μεταβίβασεων και παιχνίδι τακτικής. Η προπόνηση της Τετάρτης (14/3) θα αρχίσει στις 17:00.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ