ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειροκρότησε τους οπαδούς ο Στραματσόνι

Χειροκρότησε τους οπαδούς ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την επικράτηση στο αθηναϊκό ντέρμπι και κέρδισε χρόνο για τη συνέχεια. Συμπλήρωσαν 4 κίτρινες οι Μέστο, Λουντ. (VIDEO)

Ανακουφισμένος ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 3-0, αφού είχε μεγάλη ανάγκη από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, με μεγάλο σκορ και με καλή απόδοση. Ο Ιταλός προπονητής βίωσε έντονη αμφισβήτηση μετά την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ και ήταν απαραίτητο να κερδίσει χρόνο και αυτοπεποίθηση.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova στη λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι, κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα χειροκρότησε δύο φορές τους θεατές. Με τη σειρά τους, άλλοι ανταπέδωσαν το χειροκρότημα και άλλοι αγνόησαν τον Ιταλό, διότι η δυσαρέσκεια δεν χάθηκε λόγω των τριών βαθμών...

Στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Στραματσόνι μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους έλεγε πως "τι συζητάμε τόσο καιρό; Ήμασταν προσεκτικοί, κάναμε όσα δουλέψαμε και το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε. Περιμένω ανάλογη εικόνα την Πέμπτη, για να κάνουμε άλλο ένα βήμα για την πρώτη θέση".

Κατόπιν, ο Στραματσόνι είχε σύντομη συνομιλία με τους Γιάννη Αλαφούζο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, με αντικείμενο τη νίκη επί της ΑΕΚ και τη συνέχεια στα play offs. Οι τρεις άνδρες τα είπαν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ο 39χρονος προπονητής αποχώρησε, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του.

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μέστο, Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ και ο Τζαντομένικο Μέστο δέχτηκαν κίτρινες κάρτες στο αθηναϊκό ντέρμπι και συμπλήρωσαν 4, οπότε θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Για το ματς που θα απουσιάσουν, θα αποφασίσει ο Αντρέα Στραματσόνι αφού συνυπολογίσει τα δύο ματς που δεν υπολογίζει τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος θα λείψει από την 5η και τη 6η αγωνιστική.

Επιπλέον, ο Μάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε 9 κίτρινες κάρτες και αν δεχτεί τη 10η, θα μείνει εκτός για δύο παιχνίδια. Όμως, έτσι και αλλιώς ο Σουηδός δεν υπολογίζεται για το φινάλε των play offs στην Τούμπα, διότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ