ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "'Ένιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υποστήριξε μιλώντας στην Ολλανδία πως θέλει να καθιερωθεί τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι πράσινοι σαν μεγάλος σύλλογος που είναι δεν μπορούν να τα παρατήσουν παρά τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που άνοιξε το χορό των συνεντεύξεων στους απεσταλμένους του Τύπου στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο 19χρονος μέσος ο οποίος με ένα εκπληκτικό φίνις στην περσινή σεζόν κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και να δείξει δείγματα του ταλέντου του υποστήριξε πως φέτος θέλει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα δουλεύοντας ακόμα σκληρότερα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Ο Χατζηγιοβάνης στέκεται στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής του και τον βοήθησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, μιλάει επίσης για το κομμάτι της διαχείρισης για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ενώ αναφέρεται και στις ελλείψεις που υπάρχουν αλλά και τις δυσκολίες που αναμένεται να έχει η φετινή σεζόν.

Όπως τονίζει ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός κανείς δεν μπορεί να τα παρατήσει.

Πέρυσι έκανες τις πρώτες σου εμφανίσεις, έδειξες ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Φέτος υπάρχουν λιγότερες λύσεις στη θέση σου, τουλάχιστον προς το παρόν. Αισθάνεσαι έτοιμος για πιο πολλές ευκαιρίες;
«Είναι μία νέα χρονιά, με νέους στόχους, για όσους μείναμε στην ομάδα. Έκανα τις διακοπές μου τον Ιούνιο, αλλά γύρισα μία εβδομάδα νωρίτερα, πριν αρχίσουμε την προετοιμασία, έκανα τέσσερις ατομικές προπονήσεις και αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ καλά».

Τη σεζόν που αρχίζει, πως την περιμένεις; Έχεις προσδοκίες για να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο;
«Θα δουλέψω σκληρά και αυτή τη σεζόν, ακόμα περισσότερο από πέρυσι. Σιγά-σιγά θέλω να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό, να έχω θέση στην ενδεκάδα και θα δουλέψω σκληρά όλη τη σεζόν για να το πετύχω».

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο σε είδαμε να παίζεις όλο και πιο συχνά. Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής στην εξέλιξη που είχες μέχρι στιγμής; Ποιες συμβουλές σου δίνει καθημερινά για τη συνέχεια της καριέρας σου;
«Όταν ανέλαβε την ομάδα, δεν τον ήξερα σαν άνθρωπο. Φάνηκε ότι του άρεσα, με έβαλε να παίξω, έδειξα τον εαυτό μου και μετά από κάποιο σημείο, με εμπιστεύτηκε. Ένιωσα την εμπιστοσύνη του».

Σε σχέση με πέρυσι, είσαι ένας αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής. Πως διαχειρίζεσαι την αλλαγή στην κατάσταση σου;
«Προσπαθώ σε αυτό το κομμάτι να είμαι διακριτικός προς τον κόσμο. Γιατί το βλέπω κάθε μέρα που μου στέλνουν μηνύματα».

Πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση; Υπήρξε κάποια στιγμή που κινδύνεψες να το χάσεις;
«Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αλλά είναι δύσκολο. Όταν μου στέλνουν και δεν απαντάω, μου λένε ότι το έχω πιστέψει. Όμως, δεν δίνω σημασία. Άμα απαντήσω στον ένα, θα αναγκαστώ να το κάνω με όλους. Το διατηρώ έτσι όπως νομίζω εγώ».

Διανύετε μία μεταβατική σεζόν. Έφυγε ο Μπεργκ και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Πως αφουγκράζεστε τον κόσμο και τι προσδοκίες έχετε;
«Οι μεταγραφές δεν έχουν λήξει ακόμα. Σίγουρα, η απουσία του Μπεργκ είναι τεράστια. Αλλά, δεν θα παρατήσουμε κιόλας. Θα δούμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και θα φανεί στο τέλος του καλοκαιριού».

Αισθάνεστε ότι σας περιμένει η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων ετών;
«Για μένα που είμαι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, ήταν δύσκολο. Αλλά, δεν χρειάζεται να τα παρατάμε. Ο Παναθηναϊκός είμαστε…».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ