ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τη Φινλανδία ο Λουντ

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τη Φινλανδία ο Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ πραγματοποίησε την Κυριακή κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία το επίσημο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους και δέχτηκε άκρως κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του ενώ ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία.

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φινλανδίας πραγματοποίησε την Κυριακή ο Ρόμπιν Λουντ κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία (1-1). Ο άσος του Παναθηναϊκού μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους αντικαθιστώντας τον Αλεξάντερ Ρινγκ. Ο Λουντ χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό χαφ στο 4-4-2 με το οποίο αγωνιζόταν η ομάδα του ενώ αρκετά μέσα της πατρίδας τόνιζαν πως η εμφάνιση του έδωσε ώθηση στην ομάδα της Φινλανδίας.

Ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο ενώ στις δηλώσεις που έκανε τόνισε πως πρέπει ανά πάσα ώρα να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί: "Σίγουρα όταν κάθεσαι στον πάγκο πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Και αυτό το έχω πάντοτε στο μυαλό μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μπει γρήγορα στο ρυθμό του παιχνιδιού".

Και συνέχισε λέγοντας: "Ξεκινήσαμε χωρίς μεγάλη αυτοπεποίθηση στη μεσαία γραμμή, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε την ευκαιρία να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή η απόδοσή μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον".

Έμεινε στη Σουηδία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να ήταν τραυματίας και να μην αγωνίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/10) κόντρα στην Μολδαβία αλλά ο άσος του Παναθηναϊκού παρέμεινε στην πατρίδα του και δεν επέστρεψε στην Αθήνα. Ο επιθετικός των πράσινων ήθελε να είναι κοντά στους συμπαίκτες του και να δει από κοντά την προσπάθεια τους για επικράτηση και κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος στράικερ ο οποίος έχει ξεκινήσει θεραπείες στην Σουηδία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του αναμένεται την Τρίτη (13/10) στην Αθήνα και τότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα επανένταξης του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ