ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χαρούμενοι που μένουμε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό"

"Χαρούμενοι που μένουμε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό"

Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, η Ζοζεφίν, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού άσου με το τριφύλλι έστειλε το μήνυμα της οικογένειας προς όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αρκετές φορές στο παρελθόν μια μεταγραφή έχει χαλάσει λόγω του ότι η εκάστοτε γυναίκα του ποδοσφαιριστή που είναι να έρθει στην χώρα μας δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ και της συζύγου του Ζοζεφίν τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά με την γυναίκα του Σουηδού άσου να έχει λατρέψει από την πρώτη στιγμή την χώρα μας και να την θεωρεί ως ένα παράδεισο για να μεγαλώσει την οικογένεια της.

Στο πρόσωπο της ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός είχε βρει έναν επιπλέον σύμμαχο για να πείσει τον γκολεαδόρ του τριφυλλιού να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του και χωρίς να το σκεφτεί πολύ. Άλλωστε και ο ίδιος ο Σουηδός άσος μοιράζεται την αγάπη της συντρόφου του για την χώρα μας.

Η Ζοζεφίν λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με όλους της τους φίλους και με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Για αυτό και έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα το παρακάτω μήνυμα:

"Happy happy happy! The new contract is signed.. I think all of you noticed how happy I am here and the love and support M gets on and off the field is undescribable..Σας αγαπάμε!".

Το οποίο μεταφράζεται ως εξής:

"Χαρούμενη, χαρούμενη, χαρούμενη. Το νέο συμβόλαιο υπογράφηκε. Πιστεύω πως όλοι σας έχετε καταλάβει πόσο χαρούμενη είμαι εδώ... η αγάπη που παίρνει ο Μάρκους μέσα και έξω από το γήπεδο είναι απίστευτη... Σας αγαπάμε".

Στην γλώσσα της τα Σουηδικά έγραψα πολλά περισσότερα λέγοντας:

"Χαρούμενη, χαρούμενη, χαρούμενη. Το νέο συμβόλαιο υπογράφηκε και ισχύει η ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Το ότι αγαπάμε που είμαστε εδώ είναι κάτι ολοφάνερο. Σπουδαίοι φίλοι, υπέροχο κλίμα και οι οπαδοί μας που είναι πραγματικά απίστευτοι. Είναι δύσκολο να περιγράψεις την αγάπη που δίνουν στον Μάρκους αλλά και σε μένα τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Είναι κάτι μαγικό και ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Η γιορτή όμως θα πρέπει να περιμένει λόγω μιας ίωσης του μικρού και θα είναι αρκετή μια πρόποση με ένα ποτήρι κρασί όταν τα παιδιά κοιμηθούν".

"Χαρούμενοι που μένουμε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό"

Ενώ εν συνεχεία έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

"Είναι επίσημο. Το συμβόλαιο υπογράφηκε. Είμαστε χαρούμενοι που θα μείνουμε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Σας αγαπάμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ