ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαρά στα μικρά παιδιά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Χαρά στα μικρά παιδιά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τη Κυριακή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που έμενε η πράσινη αποστολή 30 παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS και τους έδωσαν λαμπάδες και δώρα εν όψει των γιορτών του Πάσχα.

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών Εκάλης θέλησαν να μοιράσουν δώρα και χαρά σε μικρούς φίλους του τριφυλλιού από τα παιδικά χωριά SOS.

Έτσι την Κυριακή τους υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η πράσινη αποστολή και τους έδωσαν από μια λαμπάδα με το σήμα του Παναθηναϊκού και πρόσφεραν κάποιες φανέλες για να μπουν σε δημοπρασία ενώ παράλληλα έφαγαν μαζί τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το Life Gallery athens, μέλος της bluegr Hotels & Resorts και τον Σύλλογο Γυναικών Εκάλης, καλωσόρισαν την Κυριακή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν η ομάδα μας, περίπου 30 παιδιά από το Παιδικά Χωριά SOS.

Οι μικροί γνώρισαν τους ποδοσφαιριστές μας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές εν όψει Πάσχα.Ο Παναθηναϊκός μοίρασε σε όλα τα παιδιά λαμπάδες με σήμα το Τριφύλλι, ενώ πρόσφερε δύο επίσημες φανέλες και δύο μπάλες ποδοσφαίρου στη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο.

Τα παιδιά γευμάτισαν σε εορταστικό κλίμα, απολαμβάνοντας τη φιλικότητα των ποδοσφαιριστών και την περιποίηση όλων όσοι συνέβαλαν στη γλυκιά φιλοξενία τους.

Ευχόμαστε δύναμη για το παρόν και ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ