ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει τον Πανιώνιο ο Σάντσεθ

Χάνει τον Πανιώνιο ο Σάντσεθ
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Σάντσεθ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα ημέρες και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό υπήρχε αισιοδοξία ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ θα είναι σε θέση να προπονηθεί την Τετάρτη (9/9) τελικά επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής των πράσινων θα χάσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό ο Σάντσεθ έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει 10 ημέρες εκτός προπονήσεων. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό δεν προπονήθηκε την Τρίτη και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Φαβορί για τη θέση του ο Κουτρουμπής, αουτσάιντερ οι Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος.

Ο τραυματισμός του Ισπανού ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά προβλημάτων που είχε στο κεφάλι του ο Γιάννης Αναστασίου. Μάλιστα, ο κόουτς του "τριφυλλιού" είδε και τον Κλωναρίδη να αποχωρεί προς το τέλος του προγράμματος της Τρίτης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των τραυματιών οι Βέμερ και Λουντ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ απουσίασαν οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Μπήκε ο Νίνης

Τουλάχιστον, η προπόνησης της Τρίτης είχε και μία θετική είδηση για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το ματς με την Καλλονή και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτή η εξέλιξη δίνει μία λύση στο προπονητή των πράσινων αν και δεν είναι δεδομένο ότι θα τον ξεκινήσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα στα της προπόνησης το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες και παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ