ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει τα ματς με Αστέρα, Πανθρακικό ο Αμπέντ

Χάνει τα ματς με Αστέρα, Πανθρακικό ο Αμπέντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Αμπέντ στο ματς με την Βέροια ήταν η 7η και ο διεθνής μέσος των πράσινων θα χάσει τα δυο παιχνίδι μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Χωρίς τον Μεχτί Αμπέντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου κόντρα στον Αστέρα και τον Πανθρακικό. Ο Αλγερινός διεθνής στο ματς με την Βέροια αντίκρισε την κίτρινη κάρτα που ήταν η 7η και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του και να μπει "καθαρός" στα πλέι οφ.

Μάλιστα από το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα λείψει και ο Μπεργκ ο οποίος επίσης θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα εξέτισε την τιμωρία του ο Βιγιαφάνιες και θα τεθεί στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο Charity Idols η φανέλα του Μολέντο

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ η φανέλα του Ροντρίγκο Μολέντο από το ματς με τον Ηρακλή δόθηκε στο Charity Idols προκειμένου να δημοπρατηθεί και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε στον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Με τη φανέλα του Ροντρίγκο Μολέδο να βγαίνει σε δημοπρασία, αυξάνουμε την ελπίδα στα μικρά παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να στηρίξει τον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑπου βοηθά στην αποκατάσταση βρεφών και παιδιών έως 5 ετών.

Τα παιδιά αυτά που ανήκουν σε μία από τις πιο ευάλωτες κοινωνικέ ομάδες, είχαν από τα πρώτα βήματα της ζωής τους το τραγικό βίωμα της παραμέλησης ή ακόμα και της κακοποίησης.

Αυτή τη φορά, μέσω του Συλλόγου Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαθέτει τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0 (19/03/16),Ροντρίγκο Μοδέστο ντα Σίλβα Μολέδο.

Χάνει τα ματς με Αστέρα, Πανθρακικό ο Αμπέντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επίσημη φανέλα της Puma σε μέγεθος «L», έχει την αυθεντική υπογραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού μας, είναι φορεμένη στην αναμέτρηση όπου πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ με τον Σύλλογο και φέρει πιστοποιητικό γνησιότητας.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Charity Idols μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική δημοπρασία για έναν σκοπό που αλλάζει τη ζωή των μικρών παιδιών.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 10.04.2016 και ώρα 21:55

Σας ευχαριστούμε για την προσφοράς σας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ