ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χάνει" έδαφος ο Νάνο για τη Μπριζ

"Χάνει" έδαφος ο Νάνο για τη Μπριζ
INTIME SPORTS

Ο Νάνο εξακολουθεί να γυμνάζεται ατομικά και αν δεν μεταβληθεί εντυπωσιακά η κατάσταση του, δεν θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τα παιχνίδια με τη Μπριζ.

Τη μεγαλύτερη προσοχή συγκεντρώνει ο Μάικλ Εσιέν και η χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί στους κοιλιακούς, όμως, ένας βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κινδυνεύει να τεθεί εκτός μάχη για τα παιχνίδια με τη Μπριζ.

Ο Νάνο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (20/7) και με δεδομένο ότι προπονείται μόνος του από τις 6 Ιουλίου, δύσκολα θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ την Τρίτη (28/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Επίσης, εάν δεν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στη διάρκεια της εβδομάδας, τότε δεν πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ούτε για τη ρεβάνς του Βελγίου.

Στο μεταξύ, στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (20/7), οι παίκτες άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας.

Κλωναρίδης και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά ενώ απουσίασε και ο Εσιέν με άδεια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 19:00 της Δευτέρας (20/7).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ