ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαλάρωμα με φιλικό για όσους δεν έπαιξαν με τη Γκαμπάλα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης" την αντίστοιχη των Νέων επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρινάλντι.

Φιλικό διάρκειας εξήντα λεπτών με την αντίστοιχη ομάδα της Κ20 του Παναθηναϊκού περιελάμβανε το πρόγραμμα για όσους πράσινους δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα την Πέμπτη ή έπαιξαν ελάχιστα όπως οι Λουτσιάνο, Καμπέσας, Δώνης.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 1-0 σκοράροντας στο δεύτερο μέρος με τον Ρινάλντι ενώ ο Λουτσιάνο έπαιξε σε όλο το δίτερμα με τον Καμπέσας να παίρνει και αυτός αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Η Κ20 τα πήγε εξαιρετικά τόσο στο πρώτο ημίχρονο όπου στη σύνθεση της είχε και τους Κότσαρη, Εμμανουηλίδη όσο και στο δεύτερο ημίχρονο όπου πλην του Ξενόπουλου και του Τσίγγου όσοι έπαιξαν ήταν γεννημένοι το 2000.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Βαλμάς, Ρέις, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Δώνης, Στάικος, Καμπέσας, Πίσπας, Ρινάλντι, Λουτσιάνο.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν με τη πρώτη ομάδα οι: Εμμανουηλίδης, Οικονομόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 (Α' μέρος): Κότσαρης, Οικονομόπουλος, Ντόκο, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Θεοχάρης, Μίγγος, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 (Β' μέρος): Ξενόπουλος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Νταμπίζας, Παπαθανασίου, Θεοδωράκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Ραφαήλ, Χριστοδούλου, Τσίγγος.

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ

Οι βασικοί του αγώνα με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έκαναν αποθεραπεία, ενώ Βιγιαφάνιες, Κουτρουμπής συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά τους. Το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό ενώ θα επανέλθουν στις προπονήσεις και πάλι την Κυριακή ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με την Γκαμπάλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ