ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χ. Δημόπουλος: "Βλέπεις τον Παναθηναϊκό και στεναχωριέσαι!"

Χ. Δημόπουλος: "Βλέπεις τον Παναθηναϊκό και στεναχωριέσαι!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” μίλησε ο Χρήστος Δημόπουλος και σχολίασε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. (AUDIO)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ενώ προσπάθησε να βρει τα αίτια της φετινής κακής πορείας του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τον χθεσινό αγώνα: "Σε καλύτερη μοίρα νομίζω ήταν ο Παναθηναϊκός. Κέρδιζε 2-0 και όταν φέρνεις ισοπαλία σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν βγάζεις τον Βλαχοδήμο και τον Καλτσά. Τους έβγαλε για να κρατήσει το σκορ; Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και κερδίζεις 2-0, δεν φέρνεις αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση φταίει ο προπονητής."

Για τις πολλές αλλαγές του Παναθηναϊκού: "Από τη μία στιγμή στην άλλη δεν μπορείς να κάτι τίποτα. Δεν έχει τον χρόνο. Ο Παναθηναϊκός με το 0-3 στα Γιάννινα είχε την ψυχολογία έναντι του ΠΑΟΚ. Κέρδιζε 2-0 και ήρθε 2-2. Στο 66' γίνεται το 2-2 και δεν μπόρεσε να κάνει άλλο γκολ. Ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν έξω ο Βλαχοδήμος με τον Καλτσά."

Για τον αν είναι χαμένη η χρονιά για τον Παναθηναϊκό: " Είναι χαμένη η χρονιά. Για μένα δεν έπρεπε να γίνει αλλαγή του προπονητή. Και αυτός τα άκουσε λίγο. Ο κόσμος περιμένει κάτι. Έκανες δέκα μεταγραφές."

Για το πως μπορεί να ανακάμψει: "Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, που βλέπεις τον Παναθηναϊκό και στεναχωριέσαι. Αν ήμουν προπονητής και κέρδιζα 2-0 και ερχόταν το αποτέλεσμα αυτό, θα έθετα την παραίτηση μου στην διοίκηση. Θεώρησε ότι τελείωσε το παιχνίδι; Δεν είναι έτσι παιδιά. Αν ήταν 2-1 θα τους είχε μέσα. Στο 51' κάνεις δύο αλλαγές. Ο Τούντορ πήρε την ισοπαλία και είναι ευχαριστημένος. Σου λέει αυτή είναι η ομάδα μου αν παίξει καλά με τόσες απουσίες."

Για τον ΠΑΟΚ: "Βγήκε μπροστά και έκανε μια γκολάρα και μετά για το δεύτερο βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει."

Για το τι χρειάζεται για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πρόεδρο που δίνει πολλά λεφτά, αλλά έχει κάνει απαράδεκτες μεταγραφές. Δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις ποιους παίκτες παίρνεις. Έχει γενικούς διευθυντές, τεχνικούς διευθυντές, γενικούς αρχηγούς, όλους ξένους. Που να ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα, τα αποδυτήρια; Ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο κομμάτι. Έχει μείνει μόνος του. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν, παρότι ο κύριος υπουργός έκλεισε δύο θύρες.

Η θύρα 13 φταίει. Αν γίνουν αλλού τι θα κάνει. Δεν λέω για Ολυμπιακού ή ΑΕΚ! Αν γίνει αλλού θα τις κλείσει τις θύρες; Ο κύριος Κοντονής κοιτάζει το δέντρο και όχι το δάσος. Ο κύριος Κοντονής ασχολείται με τους φιλάθλους, έχει δει τι εγκλήματα κάνουν οι διαιτητές; Να αφήσει τον κόσμο να μπει στο γήπεδο και να είναι κύριος. Πρέπει να τον αφήσει και αν το ξανακάνει να τα κλείσεις όλα. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα πάει έτσι μέχρι το τέλος.

Μία θα κερδίζει μία θα χάνει. Έπαιζε στο Περιστέρι και έχασε εκεί και δεν του έμεινε τίποτα. Αν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κίνητρο τελείωσες. Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίζει αυτό τον ρόλο κάθε χρόνο. Οι ιθύνοντες θα πρέπει να βρουν τι θα κάνουν. Είναι και η ψυχολογία. Όταν παίζεις ένα ντέρμπι και μπορείς να το κάνεις 3-0, η παραίτηση του Στραματσόνι είναι επόμενο."

Για τον Πανηλειακό: "Θα παίζει Α' τοπικό του χρόνου. Ολόκληρος Πύργος δεν έχει μία ομάδα."

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από όσα δήλωσε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ