ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίσκονται με "κλειστά μάτια" Μπεργκ και Λουντ

Βρίσκονται με "κλειστά μάτια" Μπεργκ και Λουντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ρόμπιν Λουντ και Μάρκους Μπεργκ συνδυάζονται άψογα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι στιγμής αρκετά πράσινα γκολ έχουν προέλθει από τη συνεργασία των δυο ποδοσφαιριστών. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια ακόμη νίκη την Κυριακή επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα βάζοντας γκολ πριν καν συμπληρωθούν 30'' στον αγώνα. Το πρώτο γκολ προήλθε από την συνεργασία του Ρόμπιν Λουντ με τον Μάρκους Μπεργκ.

Οι δυο τους δείχνουν σε αυτούς τους πρώτους μήνες αγωνιστικής δράσης ότι βρίσκονται με "κλειστά μάτια". Η συνεργασία τους είναι άψογη και φυσικά βοηθάει τα μέγιστα τους πράσινους.

Θα πρέπει να πούμε ότι έως τώρα τόσο ο Μπεργκ όσο και ο Λουντ έχουν μοιράσει από τρεις ασίστ ο καθένας. Ο Φιλανδός έχει δώσει έτοιμα γκολ δυο φορές στον Σουηδό ενώ ο φορ των πράσινων έχει μια σέντρα πάρε βάλε στον Λουντ.

Συγκεκριμένα ο Μπεργκ έχει μοιράσει τρεις ασίστ στα ματς με ΑΪΚ, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Στην τελευταία ο Σουηδός φορ έκανε εξαιρετική ψιλοκρεμαστή μπαλιά στον Λουντ ο οποίος με ωραίο πλασέ είχε πετύχει ένα όμορφο τέρμα.

Από την πλευρά του ο Λουντ έχει μοιράσει και αυτός με τη σειρά του τρεις ασίστ. Εκ των οποίων οι δυο είναι στο Μπεργκ. Η μια στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα και η άλλη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Όσο για την τρίτη είναι στον Ιβανόφ και στο παιχνίδι των πράσινων με την Μπρόντμπι εκτός έδρας.

Ο ένας και κυρίως ο Λουντ ως πασέρ ξέρει τις κινήσεις του Μπεργκ εντός της περιοχής και πάντα σηκώνει το κεφάλι για να δει που είναι ο Σουηδός ή που θα κινηθεί πριν του περάσει την ανάλογη πάσα.

Τους βοηθάει η φιλία εκτός αγωνιστικών χώρων

Η πολύ καλή συνεργασία που έχουν οι Μπεργκ και Λουντ είναι αποτέλεσμα και της εξαιρετικής φιλίας που έχουν οι δυο ποδοσφαιριστές και μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι δυο τους μαζί με τις συντρόφους τους κάνουν αρκετή παρέα και εκτός γηπέδων και προπονήσεων και αυτό είναι κάτι που βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο και βοηθάει φυσικά τους πράσινους.

Ο Μπεργκ που ήταν εδώ πριν την έλευση του Λουντ έχει βοηθήσει τον Φιλανδό να προσαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό και πλέον βρίσκονται με "κλειστά μάτια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ