ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρέθηκε λύση με τα λεφτά της Αλ Αΐν

Βρέθηκε λύση με τα λεφτά της Αλ Αΐν

Επιχειρηματίας ο οποίος έχει σχέση με τον Αλαφούζο, θα καταβάλλει στον Παναθηναϊκό τα χρήματα από τη δόση της Αλ Αΐν, 725.000 ευρώ, και θα τα εισπράξει εκείνος από την αραβική ομάδα.

Ένας από τους λόγους της οικονομικής "ασφυξίας" της ΠΑΕ, πέραν της μικρής χρηματοδότησης από τον Αλαφούζο, είναι ότι δεν έχουν εισπραχθεί τα προβλεπόμενα έσοδα. Κυρίως από τις τρεις "πηγές" που θα κατέβαλαν σημαντικά ποσά και η διοίκηση θα είχε ρευστό για να διαχειριστεί τις εκκρεμότητες.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέμενε στη διάρκεια του Μαρτίου τις 725.000 ευρώ που χρωστάει η Αλ Αΐν στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ, μία δόση από τη Nova από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που αγγίζει τις 200.000 ευρώ, καθώς και μία υψηλή προκαταβολή (περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ) από τη συμφωνία για τη μετάδοση των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο προγραμματισμός ανατράπηκε πλήρως, αφού δεν μπήκε καμία είσπραξη στο ταμείο. Όμως, φαίνεται πως βρέθηκε λύση τουλάχιστον με τα χρήματα που ήταν να πληρώσει η Αλ Αΐν και η διοίκηση θα μπορέσει να καλύψει κάποιες από τις υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχειρηματίας ο οποίος έχει στενή σχέση με τον Αλαφούζο έκανε ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ, καταβάλλοντας τις 725.000 ευρώ και θα εισπράξει εκείνος την οφειλή από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, διότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πότε θα πάρουν τα λεφτά. Πλέον, θα τα χρησιμοποιήσουν άμεσα για να εξασφαλίσει το Τριφύλλι την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ