ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόμβα Παναγόπουλου για παραμονή Αλαφούζου: "Όλα ανοιχτά"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ(Δ) ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ(Α)  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ(Δ) ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ(Α) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αλυσιδωτές εξελίξεις ίσως προκαλέσουν στον Παναθηναϊκό τα γεγονότα στο "Απόστολος Νικολαϊδης", που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αλυσιδωτές εξελίξεις ενδέχεται να προκαλέσουν στον Παναθηναϊκό τα σημερινά γεγονότα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, στο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγο ο Χρήστος Παναγόπουλος, “δεξί χέρι” του Γιάννη Αλαφούζου στη διοίκηση της ΠΑΕ ανήγγειλε τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ εκτάκτως αύριο το πρωί.

Όταν, μάλιστα ρωτήθηκε για το μέλλον του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου στην Πράσινη ΠΑΕ, η απάντησή του ήταν χαρακτηριστική: “ Όλα ανοιχτά, όλα ανοιχτά “.

Ο Παναγόπουλος μίλησε επίσης και για τρόπους αντίδρασης του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι υπάρχει και σκέψη για το αν θα συνεχίσει η ομάδα να παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα με την παρούσα διοίκηση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες και συμπεριφορές.

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας
Διακοπή στη Λεωφόρο: μπήκαν στα αποδυτήρια οι διαιτητές!
Χαμός στη Λεωφόρο, ξύλο παικτών Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ
Οριστική διακοπή προβλέπει ο ΚΑΠ
Επίθεση στο twitter από ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φωτογραφίες από τα παρατράγουδα της Λεωφόρου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λυμπερόπουλος: "Έφυγε εύκολα από το γήπεδο ο Ίβιτς"
Τι είχε γίνει στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ μέχρι το 54' και την διακοπή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ