ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόκολος και Στραματσόνι κάνουν "πλύση" εγκεφάλου στους παίκτες

Βόκολος και Στραματσόνι κάνουν "πλύση" εγκεφάλου στους παίκτες
INTIME SPORTS

Οι Λεωνίδας Βόκολος και Αντρέα Στραματσόνι προσπαθούν να στρέψουν το ενδιαφέρον των παικτών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο οποίο η επίτευξη της νίκης είναι μονόδρομος.

Η επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό περιστρέφεται γύρω από τα παρεπόμενα του ντέρμπι που δεν διεξήχθη, όμως το παιχνίδι με τον Ηρακλή πλησιάζει και είναι αναγκαίο για το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρωθεί στο ματς του Καυτανζογλείου. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, όταν όλοι στην ομάδα ασχολούνται με τη συνάντηση Αλαφούζου - Κοντονή, το συλλαλητήριο, τις ποινές, τη συμπεριφορά των οπαδών και οτιδήποτε άλλο, εκτός από το αγωνιστικό.

Όμως, ο Λεωνίδας Βόκολος, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του επιχειρούν να στρέψουν την προσοχή των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας μαζί τους. "Εσείς ασχοληθείτε με το ματς, μην δίνετε σημασία στα άλλα, είναι δουλειά της διοίκησης" είναι το μήνυμα που προσπαθούν να τους περάσουν.

Εξυπακούεται πως το ενδιαφέρον των παικτών για τις εξελίξεις είναι μεγάλο, αφού επηρεάζονται και οι ίδιοι. Στα αποδυτήρια επικρατεί απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν άρχισε το ντέρμπι, αφού το περίμεναν με ανυπομονησία. Ωστόσο, είναι επαγγελματίες, αμείβονται από την ΠΑΕ και έχουν την υποχρέωση να συνεχίσουν, ανεξαρτήτως των πρωτόγνωρων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη Superleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ