ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βοηθάει ο Πατέρας υπό προϋποθέσεις

Βοηθάει ο Πατέρας υπό προϋποθέσεις
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού ανάμεσα στην αντιπροσωπεία του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και τον Νικόλα Πατέρα. Διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού".

Το ραντεβού των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Νικόλα Πατέρα στα γραφεία του στο Κολωνάκι, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 15:30. Οι πρώτες πληροφορίες από το ραντεβού των παλαίμαχων με τον Νικόλα Πατέρα αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού" τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά, υπό την αίρεση να το κάνουν ανάλογα με το ποσοστό τους όλοι οι μέτοχοι και να προκύψει ΔΣ που θα διαχειριστεί τα λεφτά.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν εννοεί ότι περιμένει στην ΑΜΚ να πάρει μέρος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία περίπτωση.

Η αντιπροσωπεία ολοκλήρωσε για σήμερα τις συναντήσεις της και την Τρίτη θα έχει επαφές με τον Αδαμάντιο Πολέμη και τον Μιχάλη Ζολώτα. Επίσης, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τους εξέφρασε την υποστήριξη του, αλλά δεν φάνηκε διατεθειμένος να βάλει χρήματα.

Οι παλαίμαχοι θα επιδιώξουν να δουν και τους Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξύλα, Παναγιώτη Δάβαρη, ενώ έχουν ορίσει έκτακτο ΔΣ του συνδέσμου για το μεσημέρι της Τρίτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ