ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Βλέπει" το Φάληρο ο Μέντες

"Βλέπει" το Φάληρο ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4 ημέρες και έχει αρκετές ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ενθαρρυντικά ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Νταβίντ Μέντες τη Δευτέρα.

Η διάγνωση αναφέρει ότι ο Ολλανδός αμυντικός χαφ παρουσίασε οίδημα στον υποκνημίδιο μυ της δεξιά γάμπας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες.

Όσο για τα αίτια του νέου τραυματισμού του, αυτός οφείλεται στην κόπωση και στην ευπάθεια που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, οπότε θα τύχει προσεκτικού χειρισμού από το προπονητικό επιτελείο.

Ο Μέντες θα συνεχίσει τον αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Europa League με την Αϊντχόφεν ή στη χειρότερη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Την Τρίτη, ο Μέντες υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναλόγως θα συνεχίσει την υπόλοιπη εβδομάδα.

Ξανά με μπάλα ο Μπεργκ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Μάρκους Μπεργκ συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και ολοκλήρωσε με ατομικό. Ο Σουηδός εκτέλεσε ασκήσεις με μπάλα, αποφεύγοντας εκ νέου τις επαφές με συμπαίκτες ώστε να μη ληφθεί το ρίσκο μιας υποτροπής.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Μπαϊράμι, σε αντίθεση με τον Κότσαρη ο οποίος μετά από καιρό ενσωματώθηκε με την ομάδα. Οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Μπερίσα απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ με προπόνηση το πρωί στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ταχύτητες και τέλος τουρνουά πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 4 το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ