ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σε καλό δρόμο του Φάλκενμπεργκ", σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΖ

"Σε καλό δρόμο του Φάλκενμπεργκ", σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΖ
Φάλκενμπεργκ

Ο τεχνικός διευθυντής της Άλκμααρ, Έρνεστ Στιούαρτ, επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό είναι σε καλό δρόμο για τον Φάλκενμπεργκ, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

Η Άλκμααρ πλέον είναι περισσότερο διαλλακτική στις συζητήσεις της με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έρικ Φάλκενμπεργκ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Έρνεστ Στιούαρτ.

" Όπως και οι υπόλοιπες υποθέσεις της Άλκμααρ είναι σε καλό δρόμο. Οι διαπραγματεύσεις είναι εξαιρετικές αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία" τόνισε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του 25χρονου μέσου.

Όπως γίνεται αντιληπτό η διοίκηση της Άλκμααρ έχει αλλάξει στάση στην υπόθεση του Φάλκενμπεργκ σε σχέση με αυτή που είχε πριν από 15 μέρες όταν ο Στιούαρτ είχε δηλώσει: "Συνειδητοποιώ ότι οι απαιτήσεις μας αυτή την στιγμή είναι υψηλές, όμως έτσι παίζεται το... παιχνίδι. Συνήθως σε αυτές τις διαπραγματεύσεις η... χρυσή τομή βρίσκεται κοντά στην μέση, όμως αυτή την στιγμή με την τεράστια διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε συμβιβαστική λύση".

Αυτή την στιγμή η ΑΖ πλέον δεν είναι απόλυτη στις οικονομικές της απαιτήσεις, από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη ομάδα να ενδιαφέρεται για τον Φάλκενμπεργκ.

Οι Ολλανδοί πλέον συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν την ελευθέρας του παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αρκεί να κρατήσουν ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο ακόμη είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ