ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει ενδεκάδα ο Αμπέντ

Βλέπει ενδεκάδα ο Αμπέντ

Ο Άλαν Πάρντιου επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μεχντί Αμπέντ στην 11άδα της Νιουκάσλ στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Οι ελάχιστες ελπίδες που διατηρούσε ο Παναθηναϊκός για να κρατήσει τον Μεχντί Αμπέντ στο ρόστερ του φαίνεται πως θα εκλείψουν από τη διαφαινόμενη συμμετοχή του στην ενδεκάδα της Νιουκάσλ στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Τα ρεπορτάζ καταγράφουν ότι ο Αλγερινός χαφ έχει θέσει υποψηφιότητα για το αρχικά σχήμα και τις σκέψεις του επιβεβαίωσε ο προπονητής, Άλαν Πάρντιου σε δηλώσεις του.

"Έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν με τη δουλειά που έκανε στην προετοιμασία και τώρα βρίσκεται πιο κοντά στην ενδεκάδα απ' ότι είχε βρεθεί ποτέ στο παρελθόν. Νομίζω πως όλη τη σεζόν θα παλεύει για μία θέση. Δεν έχει παίξει ως βασικός αλλά είναι στα πλάνα μου" σημείωσε ο Πάρντιου.

"Η προηγούμενη σεζόν του με το δανεισμό εξελίχτηκε φανταστικά. Σαφώς υπάρχουν τομείς που χρειάζεται βελτίωση, αλλά έχει πλησιάσει πάρα πολύ τις δυνατότητες του γκρουπ" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Αμπέντ είχε συμπεριληφθεί στην 18άδα της Νιουκάσλ στην ήττα της πρεμιέρας από τη Μάντσεστερ Σϊτι με 0-2, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ