ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει την Ξάνθη και τρελαίνεται ο Καρέλης στον Παναθηναϊκό

Βλέπει την Ξάνθη και τρελαίνεται ο Καρέλης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ του κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης ενώ συνολικά έχει πετύχει γκολ εις βάρος δεκατεσσάρων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη. (VIDEOS)

Ο Νίκος Καρέλης το Σάββατο το βράδυ πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα κόντρα στην SKODA Ξάνθη και άνοιξε το σκορ για τους πράσινους με το τριφύλλι να φτάνει στην τελική επικράτηση με 2-0 και να επιστρέφει στις νίκες.

Αυτό ήταν το 22 γκολ του Καρέλη με την πράσινη φανέλα με τον νεαρό στράικερ να φτάνει στην φετινή σεζόν τα 14 γκολ ενώ πέρυσι είχε πετύχει 8. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θέλει δυο ακόμα για να διπλασιάσει την περσινή του επίδοση.

Άξιο αναφοράς σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του Καρέλη στον τομέα του σκοραρίσματος είναι πως ο 22χρονος άσος όταν βλέπει μπροστά του την SKODA Ξάνθη τρελαίνεται και πετυχαίνει σχεδόν πάντα γκολ.

Φέτος έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα ματς που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες ενώ συνολικά έχει πετύχει τέσσερα γκολ εις βάρος των Ακριτών. Κάτι το οποίο φέρνει την Ξάνθη στην πρώτη θέση των... πελατών του. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 3 γκολ ενώ εν συνεχεία είναι τρεις ομάδες στις οποίες έχει σκοράρει δυο γκολ και είναι οι Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα:

ΟΜΑΔΕΣ ΓΚΟΛ
SKODA ΞΑΝΘΗ 4
ΠΑΟΚ 3
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2
ΟΦΗ 2
ΚΑΛΛΟΝΗ 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΚΕΡΚΥΡΑ 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΕΣΤΟΡΙΛ 1
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ