ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλάχος: "Ζητήστε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Σπύρος Βλάχος, σχολίασε την ανακοίνωση της ΕΠΟ και επισήμανε δέκα αντιφατικά γεγονότα για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε λόγο για πετυχημένη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου και ο Σπύρος Βλάχος δεν την άφησε ασχολίαστη. Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" χρησιμοποίησε ειρωνικές εκφράσεις και προέτρεψε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να αναλάβει έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Βλάχου:

"Σε έναν τελικό που:

1) Τα εισιτήρια του τελικού είχαν εκτυπωθεί χωρίς σειρά και θέση (!!) και προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα δεν αναβλήθηκε ο αγώνας αλλά αποφασίστηκε να κολλούνται αυτόκολλητα πάνω στα εισιτήρια. Αλήθεια πόσα αυτόκολλητα κολλήθηκαν χθες ;

2) Η άφιξη του ΠΑΟΚ έγινε με μίνι bus γιατί το κανονικό λεωφόρείο που μετέφερε την ομάδα κόλλησε στον περιβάλλοντα χώρο από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δεν χωρούσε!

3)Κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στις κερκίδες (αερογέφυρα) μετά από βίαιες και πολύωρες συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών. Σύμφωνα πάντα και με δημοσιογραφικές πηγές οι τραυματίες στο νοσοκομείο ξεπέρασαν τους 70 εκ των οποίων οι 3 σοβαρά.

4)Οι αφίξεις των δύο ομάδων έγιναν μέσα σε πολεμικό κλίμα και οι παίκτες δάκρυζαν από την χρήση χημικών που είχε γίνει νωρίτερα.

5) Οπαδοί του ΠΑΟΚ ( και μερικοί της ΑΕΚ) είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και χτυπιόντουσαν με τις διμοιρίες κάνοντας χρήση και μολότοφ.

6) Στα επίσημα οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια πριν τον αγώνα και χρειάστηκε η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

7)Ο αγώνας καθυστέρησε μισή ώρα να ξεκινήσει.

8)Ο αγώνας κρίθηκε από μία λάθος απόφαση ενός επόπτη.

9) Μετά το τέλος του αγώνα το πούλμαν της ΑΕΚ χτυπήθηκε από πέτρες και έσπασαν τα παράθυρα, ενώ οι παίκτες δεν μπορούσαν να βγουν από τα αποδυτήρια.

10) Η εικόνα του Πανθεσσαλικού σήμερα θυμίζει την Συρία μετά απο επιδρομή των isis.

Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά αποτελούν έναν επιτυχημένο οργανωτικά τελικό. Οπότε όλες οι ομάδες από εδώ και πέρα θα πάρουν το παράδειγμα σου αγαπητή ομοσπονδία και θα πατήσουν πάνω σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να πετύχουμε την τέλεια διοργάνωση αγώνα.

Προτείνετε στην ΟΥΕΦΑ τις επόμενες χρονιές να πραγματοποιήσετε και έναν τελικό Ευρωπαικής Διοργάνωσης, να δείξετε παντού την ικανότητα σας.

Υ.Γ) Αλήθεια πόσο κόστισε η ιδιωτική ασφάλεια χθες στον τελικό και με ποια κριτήρια επιλέχτηκε ; Ποιος πραγματοποίησε τον σωματικό έλεγχο; Access Control υπήρχε ; Και αν ναι, χρησιμοποιήθηκε ;".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ