ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Χαίρομαι που νικήσαμε στο 90'"

Βλαχοδήμος: "Χαίρομαι που νικήσαμε στο 90'"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

Έστω και αν δεν είχε την καλύτερη απόδοση, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνδύασε το επίσημο ντεμπούτο του με νίκη. Ο νεαρός γκολκίπερ τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου:

Για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα: "Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι, που γυρίσαμε το παιχνίδι στο 90’. Ήταν μία πολύ καλή νίκη για την ομάδα".

Για το τι σημαίνει για εκείνον προσωπικά η πρώτη του συμμετοχή: "Για μένα ήταν πολύ ωραία να παίξω το πρώτο μου ματς με τον Παναθηναϊκό και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό".

Για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα εν’ όψει και των πλέι-οφ: "Όλα τα άλλα από εδώ και πέρα θα μας τα πει ο προπονητής. Εύχομαι να πάμε καλά στα πλέι-οφ. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να παλέψουμε ένα παιχνίδι ως το 90' και να τογυρίσουμε".

Για την εμπειρία του έως τώρα στον Παναθηναϊκό: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το διάστημα που είμαι στον Παναθηναϊκό. Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ