ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα..."

Βλαχοδήμος: "Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Άγιαξ και επικεντρώνεται σε αυτόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι δήλωσε στη NOVA ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο και στον επικείμενο αγώνα με τον... Άγιαξ της Ηπείρου στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός:

Για την ήττα από τον Άγιαξ και το κλίμα στην ομάδα: "Το κλίμα είναι καλό. Κάναμε ένα καλό πρώτο 20λεπτο και αυτό το ξέρουμε όλοι. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το ματς. Αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να το πάρουμε".

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα: "Είμαστε επαγγελματίες και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Τελείωσε το παιχνίδι με τον Άγιαξ και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ".

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα: "Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί, πιστεύω πως όχι".

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Είναι μία καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, αλλά αν κάνουμε εμείς το παιχνίδι και έχουμε την κατοχή της μπάλας και παίξουμε επιθετικά, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για λάθη που έγιναν: "Κοιτάξτε, λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προσέχουμε να μην γίνονται λάθη. Θέλει προσοχή στο κομμάτι των λαθών".

Για τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και την συνέχεια: "Πρέπει να το πετύχουμε και αυτό προσπαθούμε".

Για τη φετινή σεζόν: "Προσωπικά, θέλω να παίξω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις από την προετοιμασία. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν με χρειαστεί ο προπονητής, θα παίξω".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ