ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Το γεμάτο γήπεδο είναι πιο καλό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τόνισε ότι δεν περιμένει κουρασμένο τον Ολυμπιακό και εξήγησε ότι αναμένει ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Λακωνικός ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στις δηλώσεις του, παραμονή του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο ομογενής τερματοφύλακας ρωτήθηκε πως προετοιμάζεται για το παιχνίδι και πως αναμένει τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει μία νίκη στους οπαδούς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην κάμερα της Nova:

Για το πως περιμένει το ντέρμπι: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι... Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κούραση. Θα είναι δύσκολο ματς».

Για την κόπωση των αντιπάλων από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης: «Για εμένα η κάθε εβδομάδα, το κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να βάζω τα δυνατά μου».

Για την προετοιμασία του και όσα του είπε ο αδερφός του, Παναγιώτης: «Με τον αδερφό μου μιλάμε γενικά, όμως όχι για το παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει ρόλο η κούραση. Τα ξεχνάς αυτά. Εύχομαι να κερδίσουμε και για εμάς και για τους οπαδούς. Χρωστάμε στον κόσμο τη νίκη. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να μπούμε πολύ καλά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

Για τοsold-out: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το πιο καλό να βλέπει γεμάτο το γήπεδο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μας βοηθήσει».

Για τον τρόπο που προετοιμάστηκε ο ίδιος: «Μίλησα με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, είδαμε φάσεις, προετοιμάστηκα όπως κάθε ματς».

Για τη σημασία της νίκης: «Χρειαζόμαστε τη νίκη και για τη βαθμολογία και κάθε αθλητής έχει στόχο τις νίκες στα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: «Δεν έχει έρθει ακόμα κάτι από την Εθνική Ελλάδας. Αν γίνει κάτι, θα το δω, θα το συζητήσουμε».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα Κ21 της Γερμανίας: «Άκουσαν στη Γερμανία ότι παίζω στον Παναθηναϊκό, με είδαν και χαίρομαι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ