ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και χαρακτήρισε λογική την πτώση της απόδοσης του Παναθηναϊκού μετά το 2-0, εκφράζοντας την πίστη για πρόκριση στον Μπιλμπάο.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Σπύρο Κοντό μετά την ήττα (2-3) των πράσινων από την Μπιλμπάο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Είδαμε ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Υπάρχει η ρεβάνς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σταθήκαμε άτυχοι στο β΄ημίχρονο σε 10 λεπτά. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε τη ρεβάνς".

Για το τι έφταιξε και έκανε την ανατροπή η Μπιλμπάο: "Ήταν λογικό ότι μετά το 2-0 θα πέφταμε λίγο. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να συνεχίζουμε όπως παίζαμε και στο πρώτο ημίχρονο. Ως τερματοφύλακας δεν είναι ωραίο να δέχεσαι γκολ, αλλά πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Πρέπει να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Για τη ρεβάνς: "Θα τα δώσουμε όλα όπως και απόψε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση".

Για το πρωτάθλημα: "Τώρα το επόμενο ματς είναι με τον Πλατανιά. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκρέμισε ό,τι έχτισε σε επτά λεπτά ο Παναθηναϊκός, ήττα 2-3 από την Αθλέτικ
Ουζουνίδης: "Ανωριμότητα και επιπολαιότητα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ