ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Θα ήθελα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας κι εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα.

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" παραχώρησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αποδίδοντας στο οικογενειακό κλίμα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει κρατηθεί όρθιος στο δυσχερές οικονομικό κλίμα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ των "πρασίνων" εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας κι εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα.

"Εγώ αυτό που έζησα εδώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Και στα αποδυτήρια και με τον κόσμο γύρω μας και με τα άτομα που δουλεύουν στην ομάδα. Είμαστε όλοι δεμένοι και νιώθεις πολύ καλά όταν πηγαίνεις για προπόνηση ή για να παίξεις σε αγώνα. Είναι διαφορετικό από αυτό που έχω ζήσει στο εξωτερικό ή από όσα μου λένε και οι άλλοι παίκτες που έχουν φύγει. Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν οικογένεια. Αυτό δεν το βρίσκεις σε πολλές ομάδες.

Κάθε παίκτης είχε την επιλογή να μείνει ή να φύγει. Και για εμάς που μείναμε στην ομάδα ο μεγάλος στόχος είναι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και τη φανέλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό προσπαθούσα σε κάθε παιχνίδι", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια αιτιολόγησε γιατί απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα.

"Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό να σας πω την αλήθεια. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη αντιπαλότητα. Δεν είναι το ίδιο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Εγώ δεν το σκέφτομαι αυτό, δεν θα μπορούσα".

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, παραπέμποντας στην ΕΠΟ, ενώ παραδέχθηκε την αδυναμία του στο μπάσκετ: "Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Εθνικής Γερμανίας, θα έπρεπε να έρθει ένα έγγραφο από την ΕΠΟ για να αλλάξει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να παίξω για την Εθνική Ελλάδας.

Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει το μπάσκετ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα μέσα στο ΟΑΚΑ, επειδή είναι κλειστό το γήπεδο. Και γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Παίκτες που δίνουν και τη ψυχή τους για την ομάδα. Και με τις καινούριες μεταγραφές που έγιναν πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Final Four".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ