ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Όλοι μαζί για να προχωρήσουμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, υποστήριξε πως μόνο όλοι μαζί οι πράσινοι μπορούν να βγάλουν την ομάδα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το κακό ξεκίνημα του στο φετινό πρωτάθλημα και μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς αλλά και της συνολικής όλων των παικτών μπορεί να βγει από αυτή τη δυσκολία σύμφωνα με όσα τόνισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο γκολκίπερ του τριφυλλιού μίλησε στη κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος της αναμέτρησης και ανέφερε:

«Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήταν δύσκολο σ' αυτό το γήπεδο, αλλά εμείς έπρεπε να δείξουμε κάτι παραπάνω σήμερα».

Για την έλλειψη ομοιογένειας και την απουσία ενέργειας από τους «πράσινους»:
«Είναι πολλοί καινούριοι παίκτες, απλά πιστεύω ότι καθένας πρέπει να δώσει παραπάνω. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε».

Για την απουσία του Ζέκα:
«Ο Ζέκα έφυγε, η ομάδα τον χρειαζόταν. Τώρα έφυγε, όμως και πρέπει τα άλλα παιδιά που παίζουν εκεί να τα βρούνε. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν φοβάται ότι θα χαθεί νωρίς το τρένο του τίτλου:
«Δε φοβάμαι να χαθεί. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και να παίξουμε σαν ομάδα και ο καθένας πρέπει να δώσει το 100% και παραπάνω αυτή τη στιγμή. Μόνο με σκληρή δουλειά και σαν ομάδα θα καταφέρουμε να βγούμε απ' αυτό. Μετά από τρία παιχνίδια έχουμε μηδέν βαθμούς. Είναι δύσκολα, αλλά μόνο μαζί μπορούμε να βγούμε απ' αυτό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ