ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Όλη η ομάδα πιάνει τα σουτ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την παρουσία του στην ενδεκάδα και για το πώς πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τα επόμενα παιχνίδια.

Με την επιλογή του και στο Κύπελλο, έναντι του Λουκ Στιλ που έπαιζε έως τώρα στη διοργάνωση, πιστοποιήθηκε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο «νούμερο 1» του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική περίοδο. Πάντως, ο ομογενής γκολκίπερ παρουσιάστηκε προσγειωμένος και τόνισε ότι η ομάδα και ο ίδιος έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, πριν τον τελικό απολογισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η παρουσία σου στην ενδεκάδα και στο Κύπελλο, δείχνει ότι έχεις κερδίσει τη θέση στην ενδεκάδα, ενώ έχει σταθεροποιήσει την απόδοση σου. Πως αισθάνεσαι;

«Προσπαθώ να δώσω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μου, σε κάθε προπόνηση και αντιμετωπίζω κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν βλέπω πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο δυνατός και πιο σίγουρος στα δύο τελευταία παιχνίδια. Που αποδίδεις τη βελτίωση;

«Μας έλειπε η τύχη ως ένα βαθμό, γιατί και το προηγούμενο παιχνίδι έπρεπε να το νικήσουμε. Σήμερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και βάλαμε πολλά γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι με το συνδυασμό».

Τι λείπει από τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει διάρκεια;

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι όπως παίζουμε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Βλέπουμε ότι η ομάδα δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει αλλάξει κάτι στην ανασταλτική λειτουργία μετά την έλευση του Ουζουνίδη;

«Εννοείται ότι δεν πιάνει τα σουτ μόνο ένας. Όλη η ομάδα το κάνει. Έντεκα παίκτες δουλεύουν πολύ καλά και με βοηθάει πολύ η αμυντική δουλειά της ομάδας. Όλοι έχουν μερίδιο που δεν δεχόμαστε γκολ».

Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος και φαίνεται πως κατακτήθηκε η πρόκριση. Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορεί να γίνει;

«Αυτό που είπα και πριν, πρέπει να πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μία μεγάλη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα του Μολέντο και τα συγχαρητήρια του Κουλιμπαλί
Merci Eμποκού!
Ουζουνίδης: "Πιστεύουμε στον Μολίνς, θα μας βοηθήσει"
Αποδοκιμασίες και συνθήματα εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη
Με μπαλάρα και τεσσάρα στους... τέσσερις ο Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ