ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Ο Παναθηναϊκός μου δίνει την ευκαιρία"

Βλαχοδήμος: "Ο Παναθηναϊκός μου δίνει την ευκαιρία"
Βλαχοδήμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχαριστημένος για την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός δήλωσε ότι είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον αδερφό του, Οδυσσέα, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μίλησε στη NOVA για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που του έδωσε το "τριφύλλι". Αναφέρθηκε στην δυναμική που έχει η ομάδα του στην επίθεση, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα : “Ηταν μία σημαντική νίκη για όλα τα τα παιδιά γιατί παλέψαμε μέσα στο γήπεδο και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε ένα δύσκολο γήπεδο και ενώ ήμασταν για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες. Για μένα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν σταμάτησα καθόλου να κάνω προπονήσεις, βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα”.

Για τη συνύπαρξή του με τον αδερφό του Οδυσσέα στην ομάδα: “ Είναι ωραία που είμαι με τον αδερφό μου. Του είπα και εγώ κάποια πράγματα για να έρθει μαζί μας, αλλά επειδή το ζω για πρώτη φορά είναι ωραίο αυτό που μας συμβαίνει”.

Για το αν ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: “Για μένα ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο σύλλογος μου δίνει την ευκαιρία να πιάσω στην ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω”.

Εάν είναι και η Εθνική ομάδα στο μυαλό του:Σίγουρα είναι και η Εθνική στο μυαλό μου γενικότερα, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι τον Παναθηναϊκό. Προπόνηση με προπόνηση και από εκεί και πέρα βλέπουμε”.

Για το τι περιμένει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Περιμένω μία εικόνα όπως στο ματς με τα Γιάννενα, να παλέψουμε σκληρά. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, αλλά εάν κάνουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής στις προπονήσεις θα νικήσουμε”.

Για το πρόβλημα στο γκολ στη Λεωφόρο: “Αν παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και με τους επιθετικούς που έχουμε είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα γκολ που πρέπει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα αλλά εάν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε θα νικήσουμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ