ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Νίκη από παιχνίδι σε παιχνίδι για τον τίτλο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και αν οι παίκτες του δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό να παίρνουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει στον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θεωρεί ότι οι πράσινοι μπορούν να φτιάξουν ένα σύνολο που θα γίνεται καλύτερο από αγώνα σε αγώνα και θα μπορούσε να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι αρκεί να παίζει με βάσει τις δυνατότητες του.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στη κάμερα της "NOVA":

Μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Μπιλμπάο, δεν πετύχατε αυτό που θέλατε, σας επηρεάζει ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά ψυχολογικά και με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν;
"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Αθλέτικ και πρέπει να πάρουμε τα καλά από αυτό το παιχνίδι ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα , θέλουμε να μπούμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και πρέπει να δώσουμε ξανά το 100% για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Το ότι λείπει ο Νούνο, κρίμα για το παιδί. Εύχομαι να γυρίσει γρήγορα και αυτός και ο Κουλιμπαλί".

Ξέρετε τον Πλατανιά, μια δύσκολη έδρα, τι περιμένεις σε αυτό το ματς;
"Αν εμείς κάνουμε σωστά αυτά που ζητάει ο κόουτς, αυτά που δείξαμε στους αγώνες και ξέροντας ο καθένας από εμάς τι μπορούμε να κάνει. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Που στοχεύετε φέτος. Έχει έρθει η ώρα ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα; "Αυτό θέλουμε όλοι μας αλλά είναι δύσκολο να το πούμε από τώρα. Πιστεύω ότι εμείς πρέπει να κοιτάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει".

Πως περιμένεις το νέο πρωτάθλημα γενικότερα. Θα είναι ανταγωνιστικό, θα είναι περισσότερες οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο;
"Και πέρυσι ήταν ένα καλό πρωτάθλημα. Υπήρχαν δύσκολα παιχνίδια πολλά. Και φέτος θα είναι δύσκολο και για τις μικρές ομάδες και για τις μεγάλες. Αλλά εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και με στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".

Ποιος πιστεύεις θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν;
"Όποιος είναι και όλα τα χρόνια. Τα ίδια παίζονται κάθε χρονιά. Εμείς όμως πρέπει να μην κοιτάμε τις άλλες ομάδες, να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, να μαθαίνουμε κάθε μέρα περισσότερα και να γινόμαστε καλύτεροι και να το δείχνουμε στα παιχνίδια".

Ο κόσμος γέμισε τη Λεωφόρο στο ματς με την Αθλέτικ. Τι μήνυμα έχεις να τους στείλεις;
"Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα στο ματς με την Αθλέτικ. Σαν ποδοσφαιριστής χαίρεσαι πάντα όταν παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό το πράγμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ