ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Με όλα όσα γίνονται γίναμε μια ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στάθηκε στο πώς τα προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό έχουν ενώσει τους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 έχοντας ως κορυφαίο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που έκανε σωρεία επεμβάσεων.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θέλησε να πει πολλά για τον εαυτό του και τις επεμβάσεις του αλλά στάθηκε στο γεγονός πως τα προβλήματα έχουν ενώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση που του έγινε όμως για το ποια απόκρουση ήταν η καλύτερη, διάλεξε αυτή στο τετ α τετ με τον Μπρούνο. Ο Βλαχοδήμος είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

Ήταν το καλύτερο σου παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
"Εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να κάνω τα ίδια πράγματα. Να βοηθήσω την άμυνα μου, όπως με βοηθάει και μένα η άμυνα. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά το έκαναν αυτό σήμερα. Κάναμε και λάθη, δεν τα πήγαμε τόσο καλά και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και το κάναμε σαν ομάδα".

Δεν σου αρέσει να μιλάς για τον εαυτό σου αλλά νομίζω ότι ποιο πολύ βοήθησες εσύ την ομάδα σου σήμερα παρά η ομάδα σου εσένα;
"Όπως το είπατε, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για μένα. Είναι η δουλειά μου, καθένας έχει τη δουλειά του να κάνει, εγώ την έκανα και θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, πιστεύω ότι τρέξαμε πάρα πολύ σήμερα. Δεν κάναμε όλα τα πράγματα που ήθελε ο κόουτς σωστά. Αλλά προσπαθήσαμε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη".

Αν κάτσουμε να σκεφτούμε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες, με την αποχή, ήταν η πιο σημαντική νίκη που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός από τον Ιανουάριο και μετά;
"Είχα πει και στις αρχές του Ιανουαρίου που ήρθαν οι νέοι παίκτες ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μια ομάδα. Δεν ήξερε ο ένας τον άλλο, υπήρχαν πάντα καινούργιους παίκτες. Και πιστεύω ότι με όλα αυτά που γίνονται, γίναμε μια ομάδα".

Επηρέασε η αποχή από τις προπονήσεις. Γιατί είδαμε ότι αργήσατε να μπείτε στον ρυθμό του ματς;
"Πιστεύω ήταν και λίγο ο καιρός, είχε πολύ ζέστη και ώσπου να μπεις στο παιχνίδι θέλαμε τον χρόνο μας. Εμείς είχαμε πει σαν ομάδα πως ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του παρόλο που δεν ερχόμασταν στις προπονήσεις. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θέλαμε τη νίκη σήμερα".

Βοηθούν οι νίκες για να ξεχάσετε όσα συμβαίνουν;
"Εννοείται αν κερδίζεις η εβδομάδα είναι πιο χαλαρή. Εννοώ δεν έχεις την πίεση, δεν περιμένεις το επόμενο ματς να έρθει για να διορθώσεις τα λάθη σου. Αλλά εμείς πρέπει να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς".

Έκανες πολλές αποκρούσεις σήμερα, ποια ήταν η πιο δύσκολη;
"Νομίζω το τετ α τετ στην αρχή".

Στο αγωνιστικό κομμάτι τι βλέπεις για την επόμενη μέρα, υπάρχει βελτίωση;
"Και σήμερα και με έναν παίκτη λιγότερο, όλοι έδωσαν τα πάντα, και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, όπως πανηγυρίσαμε και μετά το τέλος, αυτό μας έκανε μια ομάδα. Αν δεν τα κάνουμε όλα σωστά στο γήπεδο, ο ένας θα διορθώσει το δικό σου λάθος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ