ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Έπρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα"

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από την Πέμπτη το βράδυ ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θεωρεί ότι αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη στο τριφύλλι μετά τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον νεαρό γκολκίπερ ο 48χρονος τεχνικός μπορεί να αλλάξει τα πράγματα αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ υποστήριξε πως οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει τον κόσμο να την χειροκροτήσει και πάλι.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Αλλαγή σελίδας, αλλαγή προπονητή στην ομάδα, ποια είναι η πρώτη αντίδραση και οι συζητήσεις που κάνατε;
"Δεν μιλήσαμε και πολύ οι παίκτες. Νομίζω ότι ο καθένας ξέρει ότι δεν τα πήγαμε καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, μήνες και έπρεπε κάτι να αλλάξει τώρα".

Τι δεν πήγε καλά με τον προηγούμενο προπονητή;
"Δεν βγάλαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί. Θες να κερδίσεις και χάνεις τα παιχνίδια ή παίρνεις ισοπαλία".

Τώρα με έναν Έλληνα προπονητή που ξέρει την ομάδα θεωρείς ότι μπορείτε να βγάλετε το 100% και εσείς οι παίκτες;
"Πιστεύω ναι. Ξέρει την Super League, ξέρει πως είναι τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Είναι λίγες οι μέρες, προλαβαίνει να αλλάξει κάτι μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ;
"Έχουμε δυο μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ναι ότι μπορούν να αλλάξουν πράγματα, τώρα τι θα μας τα δείξει ο προπονητής τις επόμενες μέρες".

Προέρχεστε από ένα σερί κακό αποτελεσμάτων, πόσο διαφορετικό μπορούμε να δούμε τον Παναθηναϊκό μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ και πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ;
"Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν το χειρότερο παιχνίδι, το γήπεδο ήταν χάλια, δεν ξέρω αν έπρεπε να παίξουμε κιόλας. Θεωρώ όμως ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον για εμάς, την ομάδα και τους οπαδούς μας".

Η Θύρα 13 θα απέχει ως διαμαρτυρία από το ματς με τον ΠΑΟΚ, πως θα κερδίσετε και πάλι τους φιλάθλους σας;
"Με τα επόμενα ματς και εύχομαι να κερδίσουμε έτσι πάλι τους φιλάθλους".

Εσύ πήρες την ευκαιρία σου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πιστεύεις ότι μπορείς να καθιερωθείς ως Ν1 κάτω από τα γκολπόστ;
"Δεν ξέρω αυτά θα τα πει ο προπονητής, εγώ προσπαθώ να δίνω σε κάθε προπόνηση τα δυνατά μου και όλα είναι απόφαση του προπονητή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ