ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο στην αποστολή, Μπουμσόνγκ, Σο και Σισοκό στην ενδεκάδα

Βιτόλο στην αποστολή, Μπουμσόνγκ, Σο και Σισοκό στην ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο προπονήθηκε το Σάββατο και θα είναι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως και οι Μπουμσόνγκ, Σο και Σισοκό.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Βονόρτα πλην του Βιτόλο ο οποίος προπονήθηκε το Σάββατο και θα είναι στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού ο Βονόρτας αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τους Μπουμσόνγκ, Σο και Σισοκό που δεν έπαιξαν με τους "κυανέρυθρους".

Αυτό τουλάχιστον έδειξε ο Γιάννης Βονόρτας στις δοκιμές που έκανε το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον "αιώνιο" αντίπαλο την Κυριακή το βράδυ.

Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Γιάννης Βονόρτας έδειξε τις σκέψεις του και τα πλάνα του.

Οι πράσινοι θα παραταχθούν με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τον Σεϊταρίδη στα δεξιά και τον Μαρίνο αριστερά και τους Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Βιτόλο μπροστά τους με τους Σο και Ζέκα μπροστά του αριστερά και δεξιά εκατέρωθεν.

Όσο για την τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σισοκό, που επίσης επανέρχεται στην ενδεκάδα, και τους Μπαρμπαρούση στα αριστερά και τον Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός άλλωστε ξέρει από ντέρμπι και ο Βονόρτας ελπίζει στο να μπορέσει ο "Λούτσο" να δώσει στην επίθεση του Τριφυλλιού ότι περισσότερο μπορεί.

Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε και την παρουσία του Τοτσέ στο αρχικό σχήμα των πράσινων καθώς ο Ισπανός δοκιμάσθηκε και αυτός στην διάρκεια της εβδομάδας.

Έμφαση στις στημένες φάσεις

Ο Γιάννης Βονόρτας πλην των δοκιμών στο διπλό δούλεψε πολύ στις στημένες φάσεις τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση και επικεντρώθηκε σε αυτό τον τομέα έτσι ώστε οι παίκτες του και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων από πλευράς Ολυμπιακού αλλά και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα δικά τους στημένα.

Ο τεχνικός των πράσινων δεν έδειξε βίντεο στους παίκτες του κάτι που αναμένεται να γίνει την Κυριακή με τον προπονητή του Τριφυλλιού να δείχνει το ματς του πρώτου γύρου αλλά και άλλα παιχνίδια του Ολυμπιακού της φετινής σεζόν.

Την ίδια ώρα ο Ταμπάκης προπονήθηκε ατομικά ενώ ο Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Εκτός αποστολής ο Κουίνσι

Εκτός αποστολής ο Γιάννης Βονόρτας άφησε τους Βελάσκες, Φουρλάνο, Κουίνσι, Φορναρόλι, Αποστολόπουλο, Κάιπερ, Μαυρία, Ταμπάκη και τους νεαρούς Κουσίδη, Μαρινάκη, Σταματάκη, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη.

Στην 21μελή αποστολή των πράσινων μετέχουν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σείταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα, Σισοκό, Λαγός, Εσπάρθα, Χουχούμης, Καζιγιάμας, Ντίνας, Τοτσέ και Πίντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ