ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο: "Με τέσσερις νίκες μπαίνουμε πλέι οφ"

Βιτόλο: "Με τέσσερις νίκες μπαίνουμε πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι σίγουρος ότι στον Παναθηναϊκό μπορούν να κάνουν τέσσερις νίκες, επικρατώντας και στο "Γ. Καραϊσκάκης" ώστε να καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ και εν συνεχεία να διεκδικήσουν την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Βιτόλο αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για είσοδο του στα πλέι οφ και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την ομάδα εκτός της πρώτης πεντάδας.

Για τα πλέι οφ και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος: «Η κατάσταση είναι πλέον σαφής. Υπολείπονται τέσσερις αγώνες, άρα πρέπει να πετύχουμε τέσσερις νίκες. Το θέμα δεν είναι να σκεφτόμαστε στραβοπατήματα άλλων, αλλά να σκεφτόμαστε εμείς πως θα προχωρήσουμε, πετυχαίνοντας στους αγώνες που απομένουν νίκες».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά και τον πρόσφατο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας από την ομάδα των Χανίων:
«Το θέμα τώρα δεν είναι ποιος είναι ο αντίπαλος μας- στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Πλατανιάς- αλλά το βασικό είναι να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω... Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που μας απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά αν το εξετάσουμε και κοιτάξουμε πίσω, υπήρχαν και άλλες ομάδες οι οποίες μας έκαναν κάποιες ζημιές».

Για τις πολλές βαθμολογικές απώλειες στο Ολυμπιακό Στάδιο:
«Είναι αλήθεια ότι χάσαμε πολλές φορές την αυτοπεποίθηση μας. Άλλες φορές δεν παίξαμε σαν ομάδα. Τώρα δεν υπάρχει πλέον πισωγύρισμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να κερδίσουμε όλους τους υπολειπόμενους αγώνες. Βρισκόμαστε τρεις βαθμούς πίσω από την πεντάδα του πρωταθλήματος, πρέπει να κάνουμε νίκες, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, για να μπορέσουμε να έχουμε κι εμείς αυτή τη δυνατότητα. Άρα χρειαζόμαστε νίκη. Όποιον και αν αντιμετωπίζουμε, όπου και αν παίζουμε».

Για την κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκού με φόντο τα πλέι οφ του πρωταθλήματος:
«Αυτή η στιγμή εξαρτώμαστε από το στραβοπάτημα του ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως πρέπει να πω, ότι αν αυτοί χάσουν και εμείς δεν κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Άρα ουσιαστικά το θέμα δεν είναι τι θα κάνουν οι άλλοι. Ενδεχομένως τα Γιάννινα να έχουν κάποιο στραβοπάτημα... Το βασικό είναι τι κάνουμε εμείς και πως προχωράμε».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς δεν έχει αγωνιστεί για περίπου έναν μήνα:
«Είμαι πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Έχω επιστρέψει ορεξάτος και φρέσκος. Θέλω να συμμετάσχω και οπωσδήποτε να συνεχίσω την δουλειά που ήδη κάνω... Και σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος... Οι σκέψεις μου είναι να μπούμε στα πλέι οφ και αν είναι δυνατόν να διεκδικήσουμε και την είσοδο μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα, να πω ότι δεν μου περνάει καν από το μυαλό η περίπτωση να μην συμμετάσχουμε στα πλέι οφ».

Για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων για την απόκτηση του:
«Τα Μ.Μ.Ε. γράφουν μερικές φορές πράγματα, τα οποία δεν ξέρω από που τα βγάζουν και από που τα εφευρίσκουν. Η δουλειά μου δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση να διαψεύδω τίποτα, αλλά να συνεχίσω ως καλός επαγγελματίας να κάνω την δουλειά μου έτσι όπως ξέρω και έτσι όπως πρέπει.

Δεν είμαι εδώ για να κοροϊδέψω κανέναν. Συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά για να τιμήσω την φανέλα που φοράω και θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Το καθήκον μου είναι να είμαι εδώ και να κάνω την δουλειά μου όπως πρέπει».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ