ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο: "Δική μας η ευθύνη"

Βιτόλο: "Δική μας η ευθύνη"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε για την ήττα από τον Πανθρακικό και τόνισε πως η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

"Δεν μπορούμε να πούμε πολλά έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι για αυτή την ήττα. Δεν πιστεύω ότι την αξίζαμε, αλλά η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ.

Θα έπρεπε να έχουμε εκμεταλλευτεί μία από αυτές, αλλά δεν το καταφέραμε και σε μία φάση προς το τέλος το πληρώσαμε και δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Είναι πραγματικά κρίμα και απογοητευτικό", είπα αρχικά στην Πράσινη

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε πολλά για αυτό που έγινε. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Για το γεγονός ότι η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς: "Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως από πολύ νωρίς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη διαφορά, μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσουμε, αλλά αντίθετα να πεισμώσουμε. Ακριβώς επειδή είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε τα περιθώρια για να αναστρέψουμε τα δεδομένα. Αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την τρίτη αγωνιστική. Εμείς το πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ