ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιντεοθεραπεία από Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναλύοντας τα λάθη τους στο 3-5-2.

Ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για πρώτη φορά με 3-5-2 με τους πράσινους να μένουν και πάλι μακριά από ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα κάνοντας πολλά λάθη στην διάρκεια του αγώνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να επισημάνει αυτά τα λάθη στους ποδοσφαιριστές του και αυτό έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης και συγκεκριμένα πριν την έναρξη του προγράμματος.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο διάρκειας μιας ώρας το οποίο και έδειξε στους ποδοσφαιριστές τους στα αποδυτήρια του "Γ. Καλαφάτης".

Παράλληλα τους ανέλυε τα λάθη που έκαναν και τι θα έπρεπε να κάνουν καθώς και τι δεν πρόσεχαν με βάση τη διάταξη της ομάδας. Ουσιαστικά ήταν μια ανάλυση του 3-5-2 στο βίντεο και όχι επί χόρτου με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται ιδιαίτερα στα λάθη των ποδοσφαιριστών του.

Ο 49χρονος τεχνικός θέλησε χωρίς φωνές αλλά με τη χρήση του βίντεο να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως πρέπει να παίζουν στο 3-5-2 τόσο σε φάση άμυνας όσο και σε φάση επίθεσης.

Άλλωστε όπως όλα δείχνουν το 3-5-2 θα είναι και στα επόμενα παιχνίδια το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ