ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες: "Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι προτιμάμε το Κύπελλο"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ICON

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το ποιος πρέπει να είναι ο στόχος των παικτών του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της σεζόν θέτοντας το Κύπελλο ως προτεραιότητα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τους στόχους του τριφυλλιού θέτοντας ως προτεραιότητα το Κύπελλο. Μάλιστα είπε πως την ίδια άποψη δεν έχει μόνο αυτός αλλά και πολλοί συμπαίκτες του στο τριφύλλι.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια με τον ίδιο να τονίζει ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι καθώς ήταν δίπλα και το είδε.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" τόνισε:

«Το είχαμε πει και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, η οποία κλείνει τους χώρους, αλλά εμείς με υπομονή μπορέσαμε να ανοίξουμε τους χώρους αυτούς. Το κάναμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και επίσης και στο δεύτερο και μετά μπορέσαμε να σημειώσουμε ένα τέρμα με ένα πέναλτι, το οποίο, όντως, κατά τη γνώμη μου ήταν ένα σωστό πέναλτι».

Για το αν βγήκε η κούραση απ' τα προηγούμενα ντέρμπι στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο:
«Την Κυριακή με την ΑΕΚ κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, η οποία, βεβαίως, έβγαλε κούραση, έβγαλε και μυική κόπωση παράλληλα, αλλά μέσα στην εβδομάδα κοιτάξαμε να ανασυνταχθούμε, αυτό έγινε εφικτό και πλέον ήμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον σημερινό αντίπαλο, ο οποίος, βεβαίως, είναι μια ομάδα που όπως είπα κλεινόταν προς τα πίσω. Εμείς άρα είχαμε περισσότερη δουλειά για να βρούμε χώρους να ανοίξουμε την αμυντική γραμμή των αντιπάλων και βεβαίως σημειώνω το γεγονός ότι μπορέσαμε, κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα νομίζω πως η νίκη μας ήταν μία νίκη, την οποία αξίζαμε».

Για το ότι ο ίδιος παίζει το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο της καριέρας του:
«Αισθάνομαι καλά, αυτό έχω να πω και βεβαίως αν λέτε κι εσείς που βλέπετε τα πράγματα απ' έξω ότι όντως τα πάω καλά, τότε τόσο το καλύτερο δεδομένου ότι εγώ μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ πάντοτε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Προσπαθώ πάντοτε για το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές μου λείπουν τα τελειώματα, μου λείπει το να μπορέσω να σκοράρω, αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι ένα θέμα δουλειάς. Συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που ακολουθούν και ποιο είναι πιο σημαντικό:
«Εγώ προτιμώ το Κύπελλο και θα έλεγα όχι μόνο εγώ, όλοι νομίζω ότι προτιμούμε το Κύπελλο και το θέλουμε. Από εκεί και πέρα την Κυριακή δεν πρόκειται να παίξω εγώ, αλλά την Τετάρτη θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στη διάρκεια των 90 λεπτών διότι αυτό είναι το ματς το οποίο όλοι θέλουμε και σ' αυτό προσβλέπουμε».

ΜΟΛΕΝΤΟ: "Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ"

Από την πλευρά του ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να τονίζει ότι η ομάδα μεγαλώνει και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά μιλώντας και αυτός στην κάμερα της "NOVA" τόνισε:

Για το που κρίθηκε το ματς:
«Η ομάδα μεγαλώνει, βελτιώνεται τόσο από φυσική κατάσταση, όπως και αγωνιστικά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι σήμερα παίξαμε σωστά με υπομονή, δείξαμε την υπομονή εκεί που χρειαζόταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπορέσουμε να κερδίσουμε με το 1-0 και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε έτσι καλά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τις νίκες στα ντέρμπι και το μυστικό της αλλαγής εικόνας του Παναθηναϊκού:
«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μεγαλώνει, η ομάδα βελτιώνεται, δουλεύει καλά, δείχνει καλύτερα στοιχεία και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το ότι κάνει σταθερά καλά παιχνίδια και αν αισθάνεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του:
«Πάντοτε κοιτώ να δουλεύω σκληρά, να δουλεύω πολύ και να βελτιώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ουσιαστικά όλοι στην ομάδα αυτό κοιτάμε να κάνουμε, όλοι στην ομάδα κοιτάμε να βοηθά ο ένας τον άλλον και να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που ακολουθούν και ποιο είναι πιο σημαντικό:
«Για μένα πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο, όμως, είναι σημαντικά και στα δύο προσβλέπουμε τη νίκη. Βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή και θα συνεχίσουμε έτσι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ