ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες: "MVP με την βοήθεια της ομάδας"

Βιγιαφάνιες: "MVP με την βοήθεια της ομάδας"
REPORTER IMAGES

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρέλαβε το βραβείο του ως MVP της 25ης αγωνιστικής και απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και υποστήριξε να συνεχίσει το ίδιο καλά.

Στην διάρκεια της Παρασκευής ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρέλαβε το βραβείο του ως MVP για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Το βραβείο παρέδωσε στον Αργεντινό άσο ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων των πράσινων και μεγάλη δόξα του τριφυλλιού, Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο Βιγιαφάνιες υποστήριξε ότι πήρε το βραβείο χάρη στη βοήθεια όλης της ομάδας και επανέλαβε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αρχικά είπε:

"Είναι όντως μια αναγνώριση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά πέρα από την προσωπική μου χαρά, πρέπει να πω ότι αυτό το κατάφερα με τη βοήθεια όλης της ομάδας"

Σε ερώτηση για το το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο του μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό είπε:
"Πράγματι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και ήταν πάρα πολύ καλός αγώνας. Θα έλεγα ότι και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αισθάνθηκα το ίδιο καλά και ελπίζω να έχω πάντα τέτοιες ευκαιρίες".

Ο Βιγιαφάνιες μίλησε και για τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος του παρέδωσε και το βραβείο του MVP:
"Ελπίζω να μας βοηθήσει και να πηγαίνουν όλα καλά. Νομίζω ότι και εκείνος θα μπορέσει να μας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ