ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες: "Αισθάνομαι καλύτερα στο γήπεδο ως δεκάρι"

Βιγιαφάνιες: "Αισθάνομαι καλύτερα στο γήπεδο ως δεκάρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε στη NOVA για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, για τα επικείμενα πλέι οφ του πρωταθλήματος και για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα με τον Αστέρα, στα επικείμενα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στην αγαπημένη του θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: "Προσωπικά γνωρίζω τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα μας επιτρέψει, δεδομένου ότι είναι ένα ματς πριν από τα play-off να προετοιμαστούμε και να δούμε στη συνέχεια τη διαδικασία".

Για την ποιότητα των Αρκάδων: "Όπως είπα και πριν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ειδικά στη μεσαία γραμμή, στην επίθεση, αλλά και στα εξτρέμ. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και θα κάνουμε από την πλευρά μας το παιχνίδι μας ώστε να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τους συμπατριώτες του που θα συναντήσει στο ματς: "Πράγματι, όπως είπατε κι εσείς, ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς Αργεντινούς παίκτες, εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε δύο, αλλά έχουμε και τους Ισπανούς. Αυτό είναι κάτι ευχάριστο και μας δίνει τη δυνατότητα να τα πούμε πριν από τον αγώνα".

Για τα επικείμενα πλέι οφ: "Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα και προσωπικά ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα".

Για τη θέση που αγωνίζεται ως δεκάρι: "Αισθάνομαι πιο άνετα γιατί κινούμαι πιο ελεύθερα. Μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ, αλλά παίζοντας πίσω από τον επιθετικό είμαι πολύ πιο άνετα και αισθάνομαι καλύτερα ως προς τις κινήσεις μου στον αγωνιστικό χώρο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ