ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

VIDEO: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τη Μπάγερν ο Παναθηναϊκός Κ17

VIDEO: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τη Μπάγερν ο Παναθηναϊκός Κ17

Στην πρεμιέρα του Puskas Cup ο Παναθηναϊκός αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ηττήθηκε από τη Μπάγερν με 4-2. Τα γκολ οι Κώστας, Τζαβίδας, δυο τέρματα για τους Γερμανούς σημείωσε ο Μπαζδριγιάννης.

Πρεμιέρα με ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Puskas Cup με τους πράσινους να γνωρίζουν την ήττα με 4-2 από τη Μπάγερν Μονάχου σε ένα παιχνίδι όπου όσοι το παρακολούθησαν μέσω του "LIVE VIDEO" από την ιστοσελίδα του "Puskas Cup" παρατήρησαν ότι το τριφύλλι ήταν καλύτερο, είχε περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό που είχε αρκετές χαμένες κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μαυρουδή σκόραραν οι Κώστας και Τζαβίδας. Ενώ για τη Μπάγερν δυο τέρματα πέτυχε ο Μπαζδριγιάννης ο οποίος κατάγεται από την Ελλάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Παναθηναϊκό καθώς δέχθηκε γκολ μόλις στο 3' της αναμέτρησης. Σε κόρνερ από τα αριστερά η άμυνα του τριφυλλιού αδράνησε και έγινε το 1-0 υπέρ της Μπάγερν.

Οι πράσινοι πήραν εν συνεχεία την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κινητήριους μοχλούς τους Τζαβίδα-Σερπέζη-Ζαγαρίτη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 28' όταν ο Σερπέζης έκλεψε τη μπάλα και έπαιξε ωραία το ένα δυο με τους Αθανασακόπουλο, Ζαγαρίτη και έδωσε την τελική πάσα στον αφύλακτο Κώστα ο οποίος με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 1-1. Αυτό μάλιστα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου καθώς τα παιχνίδια στο Puskas Cup έχουν διάρκεια εξήντα λεπτών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκού αφού στο 35' ο Μαυρουδής από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία σε κενό τέρμα ο Ζαγαρίτης δεν μπόρεσε να πλασάρει και να δώσει προβάδισμα στους πράσινους.

Η Μπάγερν πήρε ξανά το προβάδισμα στο 41' όταν σε ωραία κάθετη ο Μπαζδριγιάννης έκανε τη κίνηση, βγήκε τετ α τετ, και πλάσαρε εύστοχα τον Χατζηγιαννάκη.

VIDEO: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τη Μπάγερν ο Παναθηναϊκός Κ17

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν το έβαλε κάτω και στο επόμενο λεπτό έφτασε και πάλι στην ισοφάριση. Ο Τζαβίδας πήρε ωραία τη μπάλα από τα δεξιά από πάσα του Σερπέζη, πέρασε έναν παίκτη και σούταρε με το αριστερό νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι δυο ομάδες έκαναν στη συνέχεια αρκετές αλλαγές και στα δυο τελευταία λεπτά οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα και να φτάσουν στη νίκη με 4-2. Αρχικά στο 59' σε σέντρα από τα αριστερά ο Μπαζδριγιάννης κοντρόλαρε τη μπάλα και νίκησε τον Χατζηγιαννάκη. Ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση οι παίκτες της Μπάγερν έκοψαν και βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση πετυχαίνοντας και το τελικό 4-2.

Στα πέναλτι που γίνονται μετά το τέλος κάθε αγώνα του Puskas Cup οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-2 με τους Ντοματά και Αθανασακόπουλο να ευστοχούν και τον Σερπέζη να είναι άστοχος.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής (58' Λαζαρίδης), Κώστας (44' Τουρκοχωρίτης) Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (44' Τσιμπόκας), Ζαγαρίτης (52' Ντοματάς), Σερπέζης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ