ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγάζει δίπλωμα προπονητή ο Πέτριτς

Βγάζει δίπλωμα προπονητή ο Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρέθηκε την Πέμπτη (18/8) το βράδυ στην Λεωφόρο, παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι και εν συνεχεία βρέθηκε στα αποδυτήρια, δίνοντας συγχαρητήρια στους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Μλάντεν Πέτριτς άφησε για λίγο τις διακοπές του στην Μύκονο και βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη (18/8) το βράδυ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι. Ο Κροάτης είδε τους πρώην συμπαίκτες του να επικρατούν με 3-0 και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην φορ του τριφυλλιού πέρασε και από τα αποδυτήρια της ομάδας του Παναθηναϊκού για να δώσει συγχαρητήρια στους πρώην συμπαίκτες του. Φυσικά όσοι τον γνωρίζουν από την κοινή τους θητεία στο τριφύλλι τον υποδέχτηκαν θερμά καθώς ο Κροάτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Την ίδια αντίδραση είχαν και οι υπόλοιποι άνθρωποι του τριφυλλιού που τον συναντούσαν εκτός των αποδυτηρίων και εκτός της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αρκετοί μάλιστα ρωτούσαν τον Κροάτη άσο τι κάνει τώρα, που βρίσκεται και αν ασχολείται με το ποδόσφαιρο με τον Πέτριτς να απαντάει πως οριστικά αποχώρησε και δεν θα παίξει ξανά και πως σε λίγο διάστημα θα ξεκινήσει στη Γερμανία μαθήματα στην σχολή προπονητών.

Σε ερώτηση για τα όσα είχαν γραφτεί στη Γερμανία για πόστο στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς έλεγε πως είχε γίνει μια επαφή αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο και πως από τη στιγμή που θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα θέλει με κάτι να ασχολείται και όχι να κάθεται και θα ήθελε να γίνει επαγγελματίας προπονητής και να ασχοληθεί ενεργά αλλά όχι με τμήματα υποδομής.

Μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει νέα επαφή με τον Παναθηναϊκό και ο Κροάτης ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του τριφυλλιού με κάποιον τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ