ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέβαιος για τις μεταγραφές ο Σολμπάκεν

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στάλε Σολμπάκεν τόνισε ότι η Κοπεγχάγη θα κάνει μεταγραφές ανεξαρτήτως του αγώνα με την Καραμπάχ, ενώ ο Ζέκα συνομίλησε με τον Ουζουνίδη για την υπόθεση του.

Βεβαιότητα για την ενίσχυση της Κοπεγχάγης, εξέφρασε ο προπονητής Στάλε Σολμπάκεν, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Καραμπάχ, για τα play off Champions League. Ο Σολμπάκεν απέφυγε να μιλήσει με ονόματα, αλλά δήλωσε ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συνεχίσει η ομάδα του.

"Προσπαθούμε να πάρουμε μερικούς νέους παίκτες, είτε προκριθούμε, είτε αποκλειστούμε με την Καραμπάχ. Όμως, θα βελτιωθούμε ακόμα και αν δεν πάρουμε παίκτες, αλλά δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο" εξήγησε ο Σολμπάκεν.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης ρωτήθηκε ειδικά για τον Ζέκα, λόγω των συνεχόμενων αναφορών από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί προσωπικού. Ωστόσο, οι ρεπόρτερ που κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου, ανέφεραν ότι οι μεταγραφές του Έρικ Σβιατσένκο και του Πορτογάλου χαφ, έχουν μπει στη διαδικασία της ολοκλήρωσης, έχοντας τη σχετική ενημέρωση από τους διοικούντες.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, οι Δανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία της Κοπεγχάγης με τον Ζέκα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατομμύρια κορώνες ή 1 εκατομμύριο ευρώ. Πλέον, απομένει το "ναι" του Παναθηναϊκού, που εκτιμούν ότι θα αποσπαστεί με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΚΑ

Το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ζέκα έχει προκαλέσει την ενόχληση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δυσαρεστηθεί με τη στάση του Πορτογάλου χαφ, κυρίως με το χρονικό σημείο που εκδηλώθηκε το αίτημα του. Διότι κατανοεί ότι ως επαγγελματίας, ο Ζέκα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα, αλλά όχι στο συγκεκριμένο timing και ενώ γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Βέβαια, ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να θέσει τον Ζέκα εκτός ομάδας και σίγουρα, δεν θα τον κρατήσει παρά τη θέληση του. Πάντως, ο αρχηγός μίλησε με τον προπονητή και τον διαβεβαίωσε πως θα είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του. Κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλει κανένας στην ομάδα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ