ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"

Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την πρώτη εμπειρία του, εκτός Γερμανίας. Το Sport24.gr υποδέχτηκε τον Γερμανό δεξιό μπακ και κατέγραψε την άφιξη του. (vds)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (27/5), ο Γερμανός δεξιός μπακ, Γενς Βέμερ, ο οποίος ήρθε προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τη συνεργασία του με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος αμυντικός ήρθε στην πρωτεύουσα με πτήση από το Ντίσελντορφ, μετά από ενδιάμεση στάση στη Θεσσαλονίκη. Διαβολική σύμπτωση, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, με δεδομένο ότι εκεί βρίσκεται η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το Sport24.gr και ο συντάκτης του, Πέτρος Παπαμακάριος, ήταν στην υποδοχή του Γερμανού αμυντικού και κατέγραψαν τα πρώτα βήματα του επί αθηναϊκού εδάφους, καθώς, και τις δηλώσεις του.

Ο Βέμερ συνοδεύεται από τη σύζυγο του και τον παρέλαβε ο μάνατζερ του, ώστε να τον συνοδεύσει στο ξενοδοχείο και να παρακολουθήσουν μαζί του το ματς του Τριφυλλιού.

Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"
INTIME SPORTS
Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"
INTIME SPORTS

Ο Βέμερ ήρθε ευδιάθετος και αισιόδοξος, καθώς και με διάθεση να κλείσει τη συμφωνία και να παραμείνει μόνιμα στη χώρα μας. Συναισθήματα απολύτως λογικά, διότι, ο Παναθηναϊκός συνιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του έως τώρα.

Την Πέμπτη (28/5), ο Βέμερ θα συναντηθεί με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο για τις τελικές συζητήσεις, ενώ, πιθανότατα θα επισκεφτεί το "Γεώργιος Καλαφάτης", για να γνωριστεί με τον Γιάννη Αναστάσιου και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"
INTIME SPORTS
Βέμερ: "Ήρθα για να μιλήσω"
INTIME SPORTS

Κατά την άφιξη του, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, επισήμανε, όμως, ότι ακόμα η υπόθεση είναι ανοιχτή και δεν έχει τελειώσει. Η καταρχήν συμφωνία προβλέπει συνεργασία τριετούς διάρκειας και το deal προχώρησε από έναν Γερμανό και έναν Έλληνα ατζέντη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω και θα δούμε τι θα γίνει".

Βγαίνεις πρώτη φορά εκτός Γερμανίας. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
"Είναι μία νέα εμπειρία για εμένα. Για αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και ήρθα εδώ".

Τι έχεις ακούσει για τον Παναθηναϊκό;
"Είναι μία παραδοσιακή δύναμη. Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και πολύ γνωστό στην Ευρώπη. Χαίρομαι που ήρθα εδώ".

Θεωρείς ότι έχεις μία ευκαιρία να κατακτήσεις τίτλους;
"Ναι, ακριβώς, για αυτό είμαι εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ