ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτιώνει το "Καλαφάτης", νοικιάζει την Παιανία

Βελτιώνει το "Καλαφάτης", νοικιάζει την Παιανία

Από τον Παναθηναϊκό διευκρίνισαν τι ισχύει για την ανακαίνιση του "Γεώργιος Καλαφάτης" και πως προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Η επικείμενη ενοικίαση μέρους των εγκαταστάσεων της Παιανίας, που ανήκει στον Γιώργο Βαρδινογιάννη και η καθυστέρηση στην κατασκευή νέων γηπέδων στο "Γεώργιος Καλαφάτης", έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια. Από τον Παναθηναϊκό έδωσαν διευκρινίσεις και επιβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιηθεί το πρώην αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού από τις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Το τελευταίο διάστημα προέκυψαν δημοσιεύματα για τις προπονητικές εγκαταστάσεις «Γ. Καλαφάτης». Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός υπενθυμίζει σε όσους ανησυχούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του προπονητικού μας κέντρου, την από 30 Μαΐου 2013 ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τα βήματα μπροστά για να εξελίξει το «Γ. Καλαφάτης» σε ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα έργο μακράς πνοής. Από τη μέρα που παρέλαβε τις εγκαταστάσεις έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα όπως η ανάπλαση των γηπέδων, η κατασκευή γυμναστηρίου, η αναμόρφωση των ξενώνων και των γραφείων. Πρόσφατα ο Παναθηναϊκός απέκτησε άδεια για την κατασκευή γηπέδων στα 50 στρέμματα που γειτνιάζουν με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία του 2013.

Παράλληλα προχωράει στην ενοικίαση γηπέδων στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για να μπορέσει να ικανοποιήσει ταχύτερα τις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ