ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βάζουν "πλάτη" επιφανείς Παναθηναϊκοί για τη Λεωφόρο

Βάζουν "πλάτη" επιφανείς Παναθηναϊκοί για τη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί σε ενίσχυση από επιφανείς άνδρες που αγαπούν τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά για τη Λεωφόρο. Θετική ανταπόκριση από τους περισσότερους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επιθυμεί οικονομική ενίσχυση από επιφανείς άνδρες που αγαπούν τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνδράμουν για τη Λεωφόρο και ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", υπάρχει θετικό κλίμα από αρκετά πρόσωπα που ήταν στην ΠΕΚ για να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο. Ήδη έχει έρθει σε επαφή με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νίκο Πατέρα, Θανάση Γιαννακόπουλο, Θόδωρο Βασιλάκη, Τίτο Βασιλόπουλο, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Αδαμάντιο Πολέμη και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς αρκετά μέλη της οικογένειάς του πηγαίνουν συχνά στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, έχει γίνει συζήτηση με αρκετούς εφοπλιστές, όπως με την οικογένεια Αγγελικούση, τον Θεόδωρο Βενιάμη και την οικογένεια Μαρτίνου. Ήδη από πολλούς έχει πάρει θετικές απαντήσεις για κλείσιμο σουίτας και αναμένει "ναι" απ' όλους, καθώς από τις επαφές του ο Αλαφούζος είναι πολύ αισιόδοξος ως προς την στήριξή τους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ