ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαζέχα: "Η καλύτερη λύση είναι να γυρίσει ο Βαρδινογιάννης..."

Βαζέχα: "Η καλύτερη λύση είναι να γυρίσει ο Βαρδινογιάννης..."
INTIME SPORTS

Ξέσπασε με δηλώσεις του ο Κριστόφ Βαζέχα για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, μιλώντας με άκρως καυστικά σχόλια για την ομάδα. Χαρακτήρισε λίγο τον Φορναρόλι, εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν ο Μπαρμπαρούσης μπορεί να φορά την πράσινη φανέλα, μίλησε με καλά λόγια για Καραγκούνη, Σαριέγκι, Καντέ που έφυγαν και θυμήθηκε την εποχή Βαρδινογιάννη. Διαβάστε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ποιος άκουσε τον Βαζέχα και δεν φοβήθηκε; Η παλιά μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού, άστραψε και βρόντηξε σε δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" σχετικά με την βαριά ήττα που δέχτηκε η ομάδα από την Μάριμπορ στην Σλοβενία.

Ο ιστορικός άσος του "τριφυλλιού" τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα, αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε Φορναρόλι, Τοτσέ και Μπαρμπαρούση, εξέφρασε την απορία για το γεγονός πως έφυγαν οι Καραγκούνης, Σαριέγκι και Καντέ, ενώ υπογράμμισε πως μοναδική λύση είναι η επιστροφή Βαρδινογιάννη.

Ο Βαζέχα μίλησε στον Sentra 103,3 για...

Το παιχνίδι με τη Μάριμπορ: "Σίγουρα, δεν ήταν καλό το παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα επί 90 λεπτά. Είναι κρίμα να δείχνουμε τέτοια εικόνα στην Ευρώπη ενώ είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα. Πονάω την ομάδα και η γνώμη μου είναι ότι δεν είμαστε ομάδα. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν καταλάβει που ήρθαν. Να χάσεις το παιχνίδι, αλλά με καλύτερη εικόνα, όχι με κάτω τα χέρια...".

Το γεγονός ότι ο Φερέιρα δεν χρησιμοποιεί φορ: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα να πάμε χωρίς καθαρό φορ. Ο Πετρόπουλος έβαζε γκολ στην προετοιμασία. Να του δοθεί μια ευκαιρία. Ο Τοτσέ μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε δεν τα κατάφερε. Πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση, να παίξει κάποιος που βρίσκεται από πίσω. Ο Φορναρόλι είναι πολύ λίγος".

Τους παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα: "Έχουν γίνει λάθη από όλους. Βλέπω τον Μπαρμπαρούση που ήρθε από τη Νέα Ζηλανδία. Δεν ξέρω αν τέτοιοι παίκτες μπορούν να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Από μακριά βέβαια είναι εύκολο να κάνουμε κριτική. Είναι λίγο δύσκολο να πω τι φταίει. Οι ξένοι πρέπει να ξυπνήσουν, είναι θέμα προπονητή να τα καταφέρει. Η ομάδα δεν λειτουργεί. Δεν έχει σχέδιο, δεν έχει αγωνιστικό πλάνο".

Την αυτοκριτική που πρέπει να κάνουν όλοι: "Το πιο εύκολο είναι να αλλάξεις προπονητή. Τώρα η ψυχολογία είναι στο μηδέν. Είναι δύσκολο να παλέψεις έτσι στο πρωτάθλημα. Μήπως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα την ομάδα και όχι ότι φταίει η διαιτησία, το γήπεδο, ο αντίπαλος... Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, το χώρο μας. Να δούμε τον καθρέφτη, είμαστε καλά;".

Την περίπτωση του Φουρλάνου: " Όλοι κοιτάζουν πρώτα τι να πάρουν στην τσέπη και μετά πως θα παίξουν. Διαβάζω ότι για να υπογράψει ο Φουρλάνος, πάει ο μάνατζέρ του και ζητάει όρο στο συμβόλαιο να παίξει 10 ματς. Δώστου το δελτίο να φύγει! Τι πράγματα είναι αυτά; Να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και μετά να απαιτήσει χρήματα. Δεν υπάρχει Φουρλάνος μέχρι τώρα... Οι παράγοντες κάνουν μεγάλο κακό, τους φορτώνουν με καλά λεφτά. Λένε παίρνω 5.000-6.000 το μήνα και βολεύονται..."

Για τον Γιώργο Καραγκούνη: "Πως μπορεί να φύγει ο Καραγκούνης από αυτή την ομάδα; Υπάρχει Καραγκούνης στον Παναθηναϊκό, υπάρχει παίκτης με τέτοια ψυχή; Ηταν το άλφα και το ωμέγα. Αν ήταν στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Ο Γιώργος έμπαινε αλλαγή και μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι".

Για τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και τον Λέτο: "Αυτοί αισθάνονται ότι θα παίζουν συνέχεια, δεν έχουν ανταγωνισμό από πίσω. Επίσης, ήταν τεράστια απώλεια ο Λέτο. Ακόμη και μόνος του μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα".

Για το παρελθόν: "Οταν υπήρχε η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε πρόβλημα η ομάδα; Δεν πετούσαν εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ο Γιώργος έφτιαξε μια ομάδα με τρεις ξένους, ήμασταν αγαπημένοι και υπήρχε καλή χημεία. Δεν είχαμε μεγάλα συμβόλαια. Ήμασταν όμως πολύ εγωιστές, έπρεπε πρώτα να κερδίσουμε και μετά να πάρουμε χρήματα. Τώρα έρχονται οι ξένοι να πάρουν τα χρήματα και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο".

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: "Ο Λάζαρος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τώρα δεν είναι αυτός που ξέραμε..."

Για τον Σαριέγκι και τον Καντέ: "Δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε. Οπως για παράδειγμα με τον Σαριέγκι και τον Καντέ. Εχουμε καλύτερους τώρα; Εγώ τρελαινόμουν όταν άκουγα ότι ο Σαριέγκι δεν κάνει. Ηταν επαγγελματίας και έδινε τα πάντα. Οταν γινόταν ένα λάθος μόνο εκείνος έφταιγε. Δεν ήταν έτσι όμως..."

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: "Άμα μπορεί να γυρίσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, θα ήταν η καλύτερη λύση. Μπορεί όμως; Δεν ξέρω..."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ